Ana sayfa Kadın Haberleri Pınar Deniz, koronavirüs ile sarsılan İtalya’ya özledi!

Pınar Deniz, koronavirüs ile sarsılan İtalya’ya özledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Koronavirüs pandemisi nedeniyle anneannesini kaybeden Pınar Deniz, ailesinden birçok kişinin bu hastalık ile savaşmasına tanık oldu. Oyuncu, yaşadığı bu ağır süreçten pozitif bir kişiliği olması nedeniyle hızla çıktı.

Pınar Deniz, Aşk 101 dizisinde canlandırdığı Öğretmen Burcu karakteri ile de büyük beğeni topladı. Oyuncunun hayranları, dizideki performansını çok iyi bulduklarını belirtiyor. Vatanım Sensin dizisi ile parlayan Pınar Deniz, oyunculuk yolculuğuna emin adımlarla devam ediyor.

Sosyal medyada da zaman zaman yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken oyuncu, İtalya’yı özledi. “Bir zamanlar İtalya’da” notuyla aşağıdaki fotoğrafını yayınlayan Pınar Deniz, takipçilerinden çok sayıda beğeni aldı. Koronavirüs pandemisinden en çok etkilenen ülkelerden olan İtalya, ünlülerin en çok özledikleri ülkelerin başında geliyor.

Pınar Deniz’in hayranları güzelliğine yönelik iltifatlar yaparken, Aşk 101 dizinin yeni sezonunun da çekilmesini çok istediklerini belirten yorumlarda bulunuyor.

Pınar Deniz, koronavirüs ile sarsılan İtalya'ya özledi! 7