Ana sayfa Kadın Haberleri Öykü Gürman, karantina sürecinde yine başarısıyla konuşturdu!

Öykü Gürman, karantina sürecinde yine başarısıyla konuşturdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Öykü Gürman, şarkılarıyla mest ettiği hayranlarını şimdi de ekran ışığı ile mest ediyor… Şarkıcılıktan sonra Sen Anlat Karadeniz dizisi ile birlikte oyunculuğa adım adan Gürman, Asiye karakteri ile çok iyi performans sergilemişti.

Osman Sınav’ın Gel Dese Aşk isimli dizisinde de rol verdiği Gürman, Sitare Pusat karakterini yine başarıyla canlandırdı. Dizi koronavirüs salgını nedeniyle çekimleri durdurulan yapımlar arasında bulunuyor. Öykü Gürman ise bu ara dönemi yine değerlendirmesini bildi.

Öykü Gürman, karantina sürecinde yine başarısıyla konuşturdu! 8

Atv ekranında Evde Biz Biz isimli programı Ferdi Kurtuldu ile birlikte yapan Öykü Gürman, hayranlarını yine mutlu etti. Sunuculuğu da başarıyla yapabileceğini gösteren Gürman, şarkılarıyla da eğlendirmeye devam ediyor.

Instagram hesabından kırmızı elbisesiyle fotoğrafını yayınlayan Öykü Gürman’a takipçilerinden binlerce beğeni ve iltifat içerikli yorumlar geldi. Kırmızının Gürman’a çok yakıştığını düşünen hayranları, programını da ilgiyle izlediklerini, keyif aldıklarını vurguladılar.

Öykü Gürman, karantina sürecinde yine başarısıyla konuşturdu! 9