Ana sayfa Dizi Haberleri Pınar Deniz, Lady Gaga’nın belgeselini izleyince kafasına dank etti!

Pınar Deniz, Lady Gaga’nın belgeselini izleyince kafasına dank etti!

tarafından ker_def

Cumartesi akşamları Fox TV ekranlarında yayınlanan Bir Deli Düzgar dizisinde Pınar Deniz ve Berk Cankat, iyi bir ikili oldu.

Dizinin sürükleyici çifti, başarılı uyumları ile takdir topluyor.

Reytinglerinde sorun yaşayan ve beklentilerin altında kalan Bir Deli Rüzgar’ın iki ünlü ismi, Gökçe ve Uğur karakterlerini canlandırıyor.

Pınar Deniz’i en çok etkileyen Gökçe karakterinin şarkı söylüyor oluşuymuş…

Senaryoyu ilk okuduğunda Gönçe’yi her açıdan oynayabileceğini gördüğünü belirten Pınar Deniz, 3 sayfa soru hazırlayıp görüşmeye gitmiş.

Ranini’ye konuşan Pınar Deniz, “Gökçe’nin şarkı söylüyor oluşu etkiledi tabii. Çok parlak gelmişti ama bu parlaklığın içinde Gökçe, “Hayat etki-tepkidir” durumunu görebildiğimiz bir karakterdi. Saf iyi ya da kötü değil. Hep bir kırmızı çizgisi var ve bunu göstermekten de çekinmiyor. Orayı geçtiğin anda bambaşka birine dönüşebiliyor. Bu yanını çok sevdim” diye konuştu.

Gökçe’nin salt şöhret peşinde koşmadığının altını çizen Deniz, “Çok büyük olursam babam gelecek” duygusunu yaşadığını ve bunun da onu farklı kıldığını anlattı.

Lady Gaga’nın belgeselini izlediğini anlatan Pınar Deniz, “Kendi özüne döndüğünde ne kadar mutsuz, çaresiz ve de sıradan olduğunu görüyorsun” diyerek konuyu Gökçe karakterine bağladı ve şöyle konuştu:

Pınar Deniz, Lady Gaga'nın belgeselini izleyince kafasına dank etti! 7

“Hani bir tabir vardır ya spot ışıkları diye; işte onlar söndüğünde bambaşka biri oluyor. Gökçe’yi de o haliyle oynamayı çok isterim. İlk bölümde karşısındaki adama kafa atan Gökçe de aslında bu dediğimin farklı bir varyasyonu. Genelde “yapma”, “etme” diyen kadınlara alışığız televizyonda. Fakat son iki yıldır artık güçlü kadınlarla karşılaşıyoruz. Daha doğrusu tepki veren kadınlarla. Bu yönden de onu oynamak çok keyifli.”