Ana sayfa Dizi Haberleri Pınar Deniz neden oyunculuk yapıyor, işte gerçekçi bir itiraf!

Pınar Deniz neden oyunculuk yapıyor, işte gerçekçi bir itiraf!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Vatanım Sensin dizisinde Yıldız karakterini canlandıran ve büyük beğeni toplayan Pınar Deniz, sonrasında hızlı bir yükseliş sergiledi. Bir Deli Rüzgar dizisinde beklediğini bulamasa da önemli bir deneyim yaşadı. Netflix’in orijinal Türk dizisi Aşk 101’de rol alan Pınar Deniz, son yılların en çok konuşulan kadın oyuncularından birisi konumunda.

İnsanları yargılamamaya çaba harcadığını dile getiren oyuncu, daha çok anlama çabası içinde olduğunu söyledi. Daha sınırsız ve özgür düşünmeye yönelen oyuncu, karşısındakilerin de sözlerinden daha çok niyetlerini anlamaya çalıştığını belirtti.

Based İstanbul’a konuşan Pınar Deniz, neden oyunculuk yaptığı konusunda önemli bir itirafta bulundu. Kendisini yenilemenin çabası içinde olan Pınar Deniz, neden oyunculuk yaptığını da şu sözlerle anlattı:

Pınar Deniz neden oyunculuk yapıyor, işte gerçekçi bir itiraf! 7

“Kendiyle fazlaca uğraşan biriyim. Yenilenmek hayat mottom gibi… Oyunculuğu da bir nevi bu yüzden yapıyorum. Bir karakteri ele alırken onu anlamaya çalışıyorum. Asla yargılamıyorum. Oynadıkça Pınar’ın yargıları gidiyor, insanı daha iyi anlamaya başlıyor. O yüzden bana benzemeyen rolleri oynamak çok daha keyif verici.”

Pınar Deniz, aslında oyunculuğu kendi gelişiminin önemli bir parçası olarak görüyor ve mesleği de bu yüzden sürdürüyor.