Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur’un Celasun’u Kubilay Aka’yı hayata bağlayan en önemli şey!

Çukur’un Celasun’u Kubilay Aka’yı hayata bağlayan en önemli şey!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Vatanım Sensin dizisinde canlandırdığı Ali Kemal karakteri ile oyunculuğa başlayan Kubilay Aka, ardından Çukur dizisinde yer alarak büyük bir çıkış yaptı. Celasun karakteri ile 3 sezondur Çukur dizisinde başarılarını sürdüren oyuncu, ayrıca Netflix’te yayınlanan Aşk 101 dizisinde de rol aldı.

Kubilay Aka, Based İstanbul dergisinin sorularını yanıtladı. Oyuncu, “Şahsen beni hayata bağlayan güçlü şeylerden biri umut. Umut varsa gerekli motivasyonda oluşuyor. Kara bulutlar olur bazen, ama arasından bir yerden güneş illa ki çıkar. Güneşin çıkmasına sabretmemiz de umuttan doğuyor bence” açıklamasında bulundu.

Gerçekçi birisi olduğunu,planlı hayaller kurduğunu anlatan Kubilay Aka, “Hayalim varsa ulaşmak için planım her zaman olur” dedi. İnsanın kendisini bulma sürecinde hata veya hatalar yapması gerektiğini ifade eden ünlü oyuncu, hayat felsefesini de anlatan şu sözleriyle dikkat çekti:

“İnsan kendisini sorgulamaya başladığında bulur. Bunun için de hata veya hatalar yapmak gerekli. Daha sonra kendini sorgularsın… Belki günlerce, belki bir dakika düşünürsün ama kendinle alakalı bir konuda bir sonuca varırsın. Kendini tanımak benim için bir savaşın olması ve bu savaştan yenik çıktıktan sonra pes etmeyip neden kaybettim neyi yanlış yaptım diye düşündükten sonra o savaşı geri dönüp kazanmakla başlıyor.”