Ana sayfa Sosyal Medya Popülerliği genç meslektaşlarına kaptıran ünlü oyunculardan Tolga Sarıtaş, resmen atağa geçti!

Popülerliği genç meslektaşlarına kaptıran ünlü oyunculardan Tolga Sarıtaş, resmen atağa geçti!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Sosyal medyanın diziler ve oyuncular üzerindeki etkisi giderek artarken, son dönemde popülerlik konusunda pek çok genç ismin,daha deneyimli oyuncuların önüne geçmesi dikkatleri çekiyor.

Ancak yılların deneyimi ve başarılı duruşlarıyla her projelerinde hayranlıkla izlenen bazı isimler, genç meslektaşlarını zaman zaman bu yarışta zorluyor! Sosyal medyada düzenli olarak yapılan popülerlik araştırmalarında son dönemde gençlik dizilerinde rol alan ve pek çoğu yeni oyuncu isimler ön plana çıkıyor.

Kardeşlerim dizisinin Doruk’u Onur Seyit Yaran, bu isimlerin başında gelmekte. Erkek oyuncular arasında sosyal medyanın en popüler ismi olarak çok uzun süredir haftalık, aylık yapılan listelerde hep zirvede. Onu takip eden isimler de yine Kardeşlerim ya da Duy Beni ve Tozluyaka dizilerinden. Üçü de gençlik dizisi olarak ön plana çıkan yapımlar, genç kuşağın da merakla takip ettikleri ve sosyal medyada sürekli yorumlar yapıp, ileti paylaştıkları isimler arasında.

Eylül sezonunun açılmasıyla birlikte yaz döneminde ismi pek listede görünmeyen deneyimli oyuncular da ilk 10 tablosunda yer almaya başladı. Bu isimlerden birisi de Tolga Sarıtaş. Baba dizisinde oynadığı Kadir karakteriyle başarılı bir oyunculuk sergileyen Sarıtaş, popülerlikte kendisi gibi deneyimli isimler Murat Yıldırım, Barış Arduç, Hakan Kurtaş gibi meslektaşlarını da geçerek 5-11 Ekim haftasında 3. sıraya gelmeyi başardı!

İkinci sırada yer alan Emanet dizisinin başrol oyuncusu Halil İbrahim Ceyhan’ın hemen arkasından 3.lüğe gelen Tolga Sarıtaş, zirveyi zorlayacak gibi görünüyor

Genç oyuncuların uzun süredir sosyal medyada deneyimli abilerinin önüne geçtiği süreç, yavaş yavaş farklılaşıyor! Sezondaki dizilerin birer birer ekrana gelmesi ve oyuncularının da daha çok konuşulması ile birlikte, yaz sezonundan gelen Duy Beni ve Tozluyaka dizileri ile birlikte 3 sezondur ekranda olan Kardeşlerim dizisinin genç oyuncularının rakipleri de değişiyor!