Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Deniz uyarıyı yapmıştı, Yargı dizisi üçüncü sezon başlangıcı ağızları açık bıraktı!

Pınar Deniz uyarıyı yapmıştı, Yargı dizisi üçüncü sezon başlangıcı ağızları açık bıraktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yargı dizisinin 64.bölümünü izleyenler hikayenin bir anda ne kadar büyük bir değişime uğradığını görünce şaşırıp kaldı. Zaman atlamasının yaşandığı Yargı dizisinin yeni sezon hikayesi herkesi fazlasıyla şaşırtmaya başladı.

Ceylin anne oldu ve savcı olarak hikayede bambaşka bir role büründü. Dizinin hayranları da yeni sezonun ne kadar sarsıcı olacağını 24 Eylül akşamı izledikleri 64. yeni bölüm ile birlikte anlamış oldu.

Senarist Sema Ergenekon’un başrol oyuncuları Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ikilisini bile şaşkına uğrattığı yeni bir hikaye düzeni ile karşı karşıya kalan izleyiciler, sosyal medyadan övgü dolu yorumlarla Yargı dizisinin 3. sezonunun başlamasını kutluyor.

Bazı izleyiciler dizinin çok fazla değiştiğini ve eski tadı alamadıklarını söylese de, harika bir başlangıç yapıldığını düşünen geniş bir izleyici kitlesi bulunuyor.

Göz yaşı döktüklerini söyleyen dizinin hayranları gibi başrol oyuncuları da yeni sezondaki yeni hikayeden fazlasıyla etkilendi.

Pınar Deniz, dizinin 3. sezonu başlamadan önce yaptığı açıklamada kendisinin üçüncü sezon hikayesinden çok etkilendiğini ve senarist Sema Ergenekon’dan olayların nasıl gelişeceğini öğrendiği zaman da ağzının açık kaldığını söylemişti.

İşte tam da Pınar Deniz’in dediği gibi izleyicilerin ağzını açık bırakarak yeni döneme başlayan Yargı dizisi, sosyal medyanın gündemine de yerleşti.

Pınar Deniz, 3. sezon için düşüncelerini şu sözlerle ifade etti: “Bana göre üçüncü sezon, ikinci sezona göre çok daha sert bir geçişin olduğu, çok daha yeni bir hikayenin doğrulduğu bir sezon. O yüzden çok heyecanlıyım. İlk okuduğumda da şoka uğramıştım.

Bir sürprizi var aslında genel senaryonun. Ancak hikayenin derinine indikçe özellikle Sema Ergenekon ile nereye evrileceği hakkında konuşmak istemiştim. Ben ağzım açık dinlemiştim. Seyircinin de tabii ki çok keyifli izleyeceği, aynı zamanda çok şaşıracağı, kendisi ile bağdaşmasını istemeyeceği, değişik, büyük bir drama anlatacağımızı düşünüyorum.”