Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir’in Adım Farah dizisindeki büyük değişimi herkesi şaşkına çevirecek!

Demet Özdemir’in Adım Farah dizisindeki büyük değişimi herkesi şaşkına çevirecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Adım Farah dizisi, ilk sezonda reyting elde etme noktasında büyük zorluklar yaşadı. Yine de Fox TV’nin yeni sezonda devam etmesi için şans verdiği projede yepyeni bir hikaye düzeni ile karşı karşıya kalacaksınız.

İlk sezonda Türkiye’ye bir mülteci olarak gelen, özel bir hastalığı bulunan çocuğunu yaşatmak için her şeyi yapan Farah karakteri, bu süreçte mafyaya bulaşmış ve gerçek olamayacak bir hikayenin içinde bir anda Tahir’in prensesi haline dönüşmüştü.

Fakirlik döneminden zenginliğe geçiş noktasında Farah karakteri ikinci sezonda izleyicilere bambaşka duygular yaşatacak. İlk sezonda şefkatli ve vefakar anne olarak izlediğimiz bu karakter artık yeni sezonda eski eşinden Tahir’i korumaya çalışan, çocuğunu içine düştüğü çukurdan kurtarmak için mücadele eden ve bu süreçte de duyguları ile değil aklı ile hareket etmek zorunda kalan bir kadın karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkacak.

Artık ekranda ilk sezona göre çok daha güçlü bir Farah karakteri bulacaksınız. Tabii ki Demet Özdemir’in de daha sert bir kadın görüntüsüyle ancak güzelliğini de ortaya koyan yeni tarzıyla ekranda görmek hayranlarını memnun edecektir.

Demet Özdemir'in Adım Farah dizisindeki büyük değişimi herkesi şaşkına çevirecek! 7

Özdemir, fakirlikten başlayıp zenginliğin uç noktasına kadar tırmanan bir kadın görüntüsü ile gerçeği masallarda yaşanabilecek bir Farah karakterini izleyicilerin önüne getirecek.

Adım Farah dizisi 27 Eylül Çarşamba akşamı izleyicilerle buluşacak ve 15. bölüm ile birlikte ikinci sezon başlayacak. Değişen hikayesi ve sertleşen Farah karakteri ile birlikte bambaşka bir duyguya kapılması beklenen dizi hayranlarının, projenin yeni dönemini ilk sezondan daha çok sevmesi bekleniyor.