Ana sayfa Dizi Haberleri Pınar Deniz ve Boran Kuzum’un çok merak edilen Aşkın Kıyameti filminin adresi belli oldu! 20 Haziran’da geliyor!

Pınar Deniz ve Boran Kuzum’un çok merak edilen Aşkın Kıyameti filminin adresi belli oldu! 20 Haziran’da geliyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2016-2018 yılları arasında Kanal D’de yayınlanan Vatanım Sensin dizisi, ekranın unutulmaz yapımlarından birisi olmuştu. Halit Ergenç ve Bergüzar Korel’in başrollerinde oynadıkları dizide rol alan genç oyuncuların hepsi birer yıldız şimdilerde. Başa yapımlarda rol almış olsalar da bu diziyle öne çıkan isimler arasında Boran Kuzum, Pınar Deniz, Kubilay Aka ve Miray Daner de yer alıyor.

Aradan geçen yıllar içerisinde genç oyuncuların giderek yıldızlaştığı görülürken özellikle Pınar Deniz’in Yargı dizisiyle son dönemde kazandığı popülerlik ise büyük dikkat çekiyor. Oyuncu bu sıralar yapımcıların da gözdesi olmuş durumda. Yargı’da oynadığı Ceylin karakterinin ardından oyuncu, bu yaz pek dinlenemeyecek ve farklı projelerde yer alacak.

Disney Plus ile bir anlaşma yapan Pınar Deniz’in dijital platform için çekilecek bir dizi ve bir filmde rol alması bekleniyor. Uraz Kaygılaroğlu ile SüperStar isimli dizinin yanı sıra oyuncunun Kerem Bürsin ile de yine aynı platformda yer alacak olan bir filmde oynaması söz konusu.

Pınar Deniz, ekranda izleyiciyi Ceylin karakteriyle etkilerken, Disney Plus’ın iki özel projesiyle de konuşulacak. Aynı zamanda oyuncunun bir başka filmi ile ilgili bir gelişme de oyuncunun hayranlarını sevindirecek cinsten…

Pınar Deniz ve Boran Kuzum'un çok merak edilen Aşkın Kıyameti filminin adresi belli oldu! 20 Haziran'da geliyor! 8

Vatanım Sensin dizisinde Yıldız ve Leon karakterlerine hayat veren Pınar Deniz ve Boran Kuzum, Aşkın Kıyameti isimli bir sinema filminde birlikte rol almışlardı. Aynı zamanda Yiğit Kirazcı’nın da rol aldığı filmin 20 Haziran’da Netflix’te yayınlanacağı açıklandı.

Geçtiğimiz yıl Nisan ayında çekimleri Fethiye civarında gerçekleştirilen Aşkın Kıyameti filmi merak uyandırmıştı. Senaryosu Yılmaz Erdoğan’a ait filmin çekimleri geçen yaz tamamlanmıştı. Yönetmenliğini Hilal Saral’ın üstlendiği ve yapımcılığını BKM’nin yaptığı filmin Netflix’te yayınlanacak olması izleyici için sevindirici bir gelişme oldu.

Pınar Deniz ve Boran Kuzum'un çok merak edilen Aşkın Kıyameti filminin adresi belli oldu! 20 Haziran'da geliyor! 9

Pınar Deniz, Vatanım Sensin’in ardından iki diziyle ekrana gelmiş ancak dizileri tutmamıştı. Ardından Netflix’te yayınlanan  Aşk 101 ve ardından Yargı dizileriyle kariyerinin zirvesine ulaştı. Boran Kuzum da Şahin Tepesi, Saygı dizileri ve Biz Böyleyiz filmiyle kariyerinde yükseliş yaşadı. İki genç oyuncu yıllar sonra Aşkın Kıyameti filminde bir araya geldi.