Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nu izlerken tüyler diken diken oldu!

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nu izlerken tüyler diken diken oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D dizisi sadece twitter’ı değil, youtube’u da fena salladı! Kanal D ekranında bir hukuk dizisi olarak öne çıkan Yargı, son dönemin en iyi çıkış yapan işlerinden birisi oldu. Hem hikayesi hem oyunculuk performansı hem de reytingleri ile adından konuşturan dizi, ikinci bölümü ile ekranda yer aldı.

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu ikilisinin hayranları bir kez daha onların hem uyumlarına hem de oyunculuk performanslarına hayran kaldı. Yargı dizisi için Pazar akşamı binlerce tweet paylaşıldı. Twitter ortamında dizi en çok konuşulan konu haline geldi… Dizi için 55 binden fazla mesaj paylaşıldı… Birçok dizi hayranı ikiliyi izlerken tüylerinin diken diken olduğu yorumları yaptı.

Yargı dizisi sadece twitter ortamında gündemin ilk sırasında yer almadı, aynı zamanda youtube platformunda da müthiş bir çıkış yaptı. Dizinin youtube kanalı daha 1 ay önce açılmış olmasına rağmen kısa sürede 150 binden fazla abone toplamayı başardı. Diziden yayınlanan sahneler ve fragmanlar da youtube ortamında milyonlarca kez izlendi.

Diziden alınan kısa sahneler Yargı dizisi youtube kanalında binlerce kez izlenirken, hayranlar yaptıkları yorumlarda da çok pozitif mesajlar verdi…

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nu izlerken tüyler diken diken oldu! 7

Yargı dizisi 3. bölümü 3 Ekim Pazar akşamı saat 20.00’da yayınlanacak. Yeni youtube’da paylaşılan fragman trend videolar listesinde saatler içinde birinci sıraya çıktı. Dizinin 3. bölüm fragmanı için görüntülenme sayısı 700 bini kısa sürede aştı. Ayrıca 3 bine yakın yorum yazıldı. 23 binden fazla da beğeni yapıldı…

Youtube trend videolar listesinde yer almak o kadar kolay bir şey değil. Ancak dizinin hayranları bunu başararak hem de kısa sürede yaparak ne kadar etkileyici bir yapım olduğunu bir kez daha ispatlamış oldu.

Dizi hayranları hem Kaan Urgancıoğlu hem de Pınar Deniz’e büyük övgülerde bulundu. İzleyiciler hikayedeki karakterlerin duygularını başarıyla ortaya çıkartan ikili için çok güzel yorumlar yaptı.

Kaan Urgancıoğlu’nun canlandırdığı Savcı Ilgaz karakteri için, “Ilgaz’ın düştüğü boşluğu iliklerime kadar hissettim, efsane bir oyunculuk” yorumu yapıldı.

Dizinin çok güzel ilerlediğini, hikayenin hiç sıkmadığı belirten izleyiciler, avukat Ceylin olarak ekrana dönen Pınar Deniz’i de şu sözlerle övdü:

“Pınar’ın bağırırken belirginleşen damarları, titreyen çenesi, ağlamamak için kendini tutarken düşen yüzü…Çok güzel oynuyorsun, bu işi harika yapıyorsun.”