Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Deniz, yeni sezonda hayranlarına bir sürpriz yapacak!

Pınar Deniz, yeni sezonda hayranlarına bir sürpriz yapacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aşk 102 dizisi çekim arası Pınar Deniz’in tatil keyfi! Ünlü oyuncu Pınar Deniz, Netflix’te ilk sezonu büyük beğeni toplayan Aşk 101 dizisinin ikinci sezonu için sette çekimlerde bulunuyordu.

Ancak oyuncu fırsat yaratıp kısa bir tatil için Bodrum’a gitmeye karar verdi. Gazetecilere tatil öncesi yakalanan ünlü oyuncu, sette her şeyin yolunda olduğunu ve kısa bir tatil için zaman bulduğunu söyledi.

Bodrum’da bir arkadaşının yazlığına gideceğini ve kalabalıktan uzak durmaya çaba harcayacağını belirten Pınar Deniz, hayatında her şeyin de yolunda olduğunu açıkladı.

Pınar Deniz, “Tatile gideceğim. Benim bugün setim var, sonrasında yarın yok, 3-4 gün tatil yapacağım. Bodrum’a gideceğim. Arkadaşımın yazlığı var, biraz daha ücra yerlerde vakit geçirmeyi sevdiğim için öyle bir tatil yapacağım” diye konuştu.

Pınar Deniz, kısa tatilinin ardından yeniden dizi setinde yer alacağını ifade etti. Oyuncu, yeni sezon için de bir projesi olduğunu ama henüz sözleşme imzalamadığını da sözlerine ekledi.