Ana sayfa Dizi Haberleri Pınar Deniz yine büyüleyecek! Avcı dizisinden ilk kareler paylaşıldı!

Pınar Deniz yine büyüleyecek! Avcı dizisinden ilk kareler paylaşıldı!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Son dönemin en parlak isimlerinden Pınar Deniz, Disney Plus için çekilen Avcı dizisinin çekimlerine devam ediyor. Diziyle ilgili bilgiler sır gibi korunurken ilk fotoğraflar Disney Plus tarafından paylaşıldı. Fotoğraflardan anlaşılıyor ki Pınar Deniz yine güzelliğiyle herkesin aklını başından alacak.

Vatanım Sensin dizisiyle yaptığı ilk çıkışın ardından Aşk 101 ve Yargı dizileriyle kariyerinde büyük adımlarla ilerleyen Pınar Deniz’in başrolünü Uraz Kaygılaroğlu ile paylaştığı Avcı dizisinin çekimleri devam ediyor. Dizinin çekimleri büyük bir gizlilikle sürdürülüyor.

Pınar Deniz yine büyüleyecek! Avcı dizisinden ilk kareler paylaşıldı! 9

Ancak Disney Plus, diziyi çok merak eden izleyicilerini heyecanını bir nebze olsun yatıştırmak için Avcı’dan ilk kareleri paylaştı. Karelerin tümünde Pınar Deniz var. Güzel oyuncu tüm fotoğraflarda ışıl ışıl görünüm sergiliyor ve yine izleyiciyi büyüleyecek gibi görünüyor.

İsmi önce SüperStar olarak duyurulan ve daha sonra Avcı olarak değiştirilen dizi konusuyla da adından söz ettirecek bir iş olacağa benziyor. Konusuyla ilgili genel bir açıklama yapılan dizinin çekimleri, diğer Disney Plus yapımlarında olduğu gibi büyük bir gizlilikle gerçekleştiriliyor.

Pınar Deniz yine büyüleyecek! Avcı dizisinden ilk kareler paylaşıldı! 10 Pınar Deniz yine büyüleyecek! Avcı dizisinden ilk kareler paylaşıldı! 11

Hikayesiyle de dikkat çeken dizide Pınar Deniz, suçlu olarak gördüğü kişileri öldüren ve özellikle kurbanlarını kadına, çocuklara, hayvanlara veya hayata zarar veren insanlar arasından seçen ancak kendisini bir sanatçı olarak gizleyen seri katil rolüyle merak uyandırıyor.

Kadrosunda ayrıca Ahmet Rıfat Şungar, Tolga Tekin ve Şebnem Hassanisoughi’nin de yer aldığı Avcı yakın zamanda Disney Plus’ta izleyici ile buluşacak.