Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Deniz’i görenler bir daha dönüp baktı! Yeni imajı şaşkınlık yaşatıyor!

Pınar Deniz’i görenler bir daha dönüp baktı! Yeni imajı şaşkınlık yaşatıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranların çok konuşulan dizisi Yargı’da Ceylin karakteriyle izlediğimiz Pınar Deniz, sezonun en çok konuşulan, en dikkat çeken isimlerinden birisi oldu. Oyuncu, başarılı performansı ile Kaan Urgancıoğlu partnerliğinde Yargı dizisinde herkesin takdirini kazanıyor.

Pınar Deniz, kariyerinde bir çıkış daha yaşadığı Yargı dizisinin sezon finali yapmasından sonra tatil yapmak yerine Disney Plus için çekilen Avcı dizisinin çekimlerine başladı. Oyuncu, bütün yaz sıcak günlerde sette yeni dizisi için ter döktü.

Geçtiğimiz günlerde diziden yayınlanan fotoğraflarla birlikte son derece etkileyici ve sarsıcı bir yapımın gelmekte olduğu da ortaya çıktı. Avcı dizisinde bir seri katile hayat verecek olan Pınar Deniz, izleyiciyi sadece karakteriyle değil, imajı ile de şaşırtacağını ise sosyal medyadan yaptığı son paylaşımı ile gösterdi!

Pınar Deniz’in “Bil bakalım ben kimim?” notuyla yaptığı paylaşım bir anda gündem oldu! Kızıl uzun saçları ile takipçilerini çok şaşırtan Pınar Deniz, ‘Ariel misin acaba’, ‘Aman Allahım bu güzellikte ne böyle’, ‘Kızıl Afet’ şeklinde yorumlar gelmekte.

Pınar Deniz'i görenler bir daha dönüp baktı! Yeni imajı şaşkınlık yaşatıyor! 9

Bazı takipçileri oyuncunun bu halini pek beğenmediğini itiraf ederken “Umarım peruktur!” yorumlarını da ekliyorlar! Pınar Deniz’in Avcı dizisindeki rolü, bu fotoğraf ile daha da çok merak uyandırmaya başladı!

Uraz Kaygılaroğlu ile başrolde yer alan Pınar Deniz, önümüzdeki günlerde en az Yargı’daki kadar Disney Plus’ın dizisi Avcı ile de çok konuşulacak anlaşılan! Sadece tek bir fotoğrafı ile sosyal medyayı sallayan Pınar Deniz, takipçilerini de ikiye böldü! Kimileri bu halini beğenirken, kimileri de tam tersini söylüyor.

Bu arada Avcı’nın  dijital platformun sosyal medya hesabından yayınlanan ilk görüntüleri merakı iyice artırdı.

Pınar Deniz'i görenler bir daha dönüp baktı! Yeni imajı şaşkınlık yaşatıyor! 10

Yargı’da bir avukat olarak izlediğimiz Pınar Deniz, Avcı’da ise suçlu olarak gördüğü kişileri öldüren ve özellikle kurbanlarını kadına, çocuklara, hayvanlara veya hayata zarar veren insanlar arasından seçen ancak kendisini bir sanatçı olarak gizleyen bir seri katile hayat veriyor. Avcı dizisinin yayın tarihi henüz netleşmedi…

Pınar Deniz'i görenler bir daha dönüp baktı! Yeni imajı şaşkınlık yaşatıyor! 11