Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisinden bir büyük başarı haberi daha!

Yargı dizisinden bir büyük başarı haberi daha!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Kanal D’de Eylül ayında ekranlara gelmeye başladığı ilk bölümüyle bir anda büyük dikkat çekmişti Yargı dizisi. Başrolünde Aşk 101 dizisindeki partnerlikleriyle beğeni toplayan Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun yer alıyor olması da diziye ilgiyi ilk etapta çeken bir ayrıntıydı. Ancak Yargı, hem karakterleri hem hikayesi hem de oyuncularıyla izleyiciyi derinden etkileyen bir yapıma dönüştü kısa sürede.

Yönetmenliğini Ali Bilgin’in yaptığı Ay Yapım imzalı dizi, senarist Sema Ergenekon’un her hafta izleyenleri şaşkına uğratan hikayesi ile sezon sonuna kadar soluksuz izlendi. Temponun hiç düşmediği, her bölümde izleyiciye merak edilen soruların yanıtları verilirken hiç tahmin edilemeyen yeni soruların ortaya çıktığı Yargı, sezon finaliyle de izleyiciye ayrı bir şaşkınlık yaşatarak ara verdi.

Yaz döneminde de çok konuşulan bir dizi olan Yargı, geçtiğimiz aylarda Yunanistan’a uyarlanmaya başladı. Yönetmen Ali Bilgin ve Kanal D’den bazı yetkililerin de katıldığı ziyarette Yargı’nın Yunan versiyonunun çekimlerinden fotoğraflar sosyal medyada paylaşıldı.

Orijinal bir Türk dizisi olarak Yargı’nın uyarlamasının çekiliyor olması ayrı bir gurur kaynağı. Aynı zamanda yurt dışında başka ülkelerde de büyük ilgi görüyor dizi. Halen farklı ülkelerde yayınlanmakta olan Yargı dizisinden bir güzel haber daha geldi!

Yargı dizisinden bir büyük başarı haberi daha! 8

Dizinin yurt dışı satışları hem kanalın hem yapımcının hem de oyuncuların koltuklarını kabartıyor. Aynı zamanda diziyi izleyenler için de sevindirici bir gelişme yurtdışında gördüğü ilgi. Bu kez bir başka ülkeden güzel bir haber geldi. Yargı dizisi, bu kez Litvanyalı izleyici ile buluşmaya başladı!

Bir Baltık devleti olan Litvanya’da Yargı dizisi ‘Lemties paslapty” adıyla LKN TV’de bir kaç gün önce ilk bölümüyle ekrana geldi.

Yargı dizisinden bir büyük başarı haberi daha! 9

Bu arada halen çekimleri süren Yargı’nın Yunan versiyonundan da geçtiğimiz günlerde bir fragman gelmişti. Dizideki karakterlerin tarzları, stillerinin bile birebir aynı olmasına dikkat edildiği görüldü. Dizinin Yunanistan’da Eylül ayında, ANT 1 kanalında gösterileceği duyurulmuştu.

Türkiye’de 2. sezona Eylül ayında başlaması planlanan Yargı’nın Yunanistan’daki versiyonunun da ilk sezonu ile izleyiciyi etkilemesi bekleniyor.