Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Deniz’in ailesi koronavirüs ile büyük savaş verdi! İşte tüm ayrıntılar

Pınar Deniz’in ailesi koronavirüs ile büyük savaş verdi! İşte tüm ayrıntılar

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Vatanım Sensin dizisinde Yıldız karakterine hayat veren ve bu rol sayesinde de ünlenen Pınar Deniz, geçtiğimiz hafta sonu anneannesini koronavirüs yüzünden kaybetmişti. Oyuncu, hem üzüntülerini hem de ailesinin bu salgın hastalık ile olan savaşını detaylı şekilde anlattı.

Pınar Deniz, “Hepimiz taşıyıcı olabiliriz ve mümkünse evde kalmak zorundayız” diyerek herkesten empati kurmalarını istedi. Oyuncu, 10’dan fazla yakınının koronavirüs ile savaştığını ve karantina altına alındığını, bazılarının hiç belirti bile vermediğini vurguladı.

Pınar Deniz, anneanesinin vefat etmesine rağmen 83 yaşındaki babaannesinin süreci hafif atlattığını da yazdı. İşte Pınar Deniz’in ailesinin koronavirüs ile mücadelesinin detayları ve bu deneyimden edinilecek birçok ders:

“Herkese merhaba, süreci merak eden, yakınları hasta olan çok fazla insan yazıyor. Öncelikle sakin olmak gerekiyor, bilinmezlik çok korkunç, Sevdiklerinize dokunamamak, yanlarında olamamak daha da korkunç bir his biliyorum. Bu gerçeği ağır bir şekilde yaşadım. Hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor ama geçiyor. Sonra kendinizi her şeye şükrederken buluyorsunuz.

10’dan fazla yakınım aynı anda karantina altındaydı. Ve hepsi farklı belirtiler gösterdi. Ağır geçireni oldu, hiç belirti göstermeyeni de. Bu süreçte anneannem melek oldu. Onun ruhu huzura kavuşta.

Babaannem 83 yaşında 11 gün hastanede karantinaydı, neredeyse burnu bile akmadı. Sadece yaşla ilgisi de yokmuş. Altta yatan hastalığa ve bünyeye göre değişiyor süreç.

Şükür ki son iki testi negatif çıktı tüm ailemin. Hepsi sağlıklı bir şekilde evlerinde izole yaşamlarına devam ediyor.

Hepimiz taşıyıcı olabiliriz v mümkünse evde kalmak zorundayız. Empati kurun. Dışarıda çalışmak zorunda olanlar için bu hastalıkla savaşan hastalar ve yakınları için, hastanede çalışan sağlık görevlileri ve doktorlar için, evde sıkılma lüksünüz olduğu için şükredin.

Zor bir süreçten geçiyoruz. Hepimiz farklı yollardan sınanıyoruz. Umutsuzluğa kapılmayın. Hayatta hep kendi ütopyamı yaratıyorum. Pozitif kalmaya çalışıyorum. Başıma gelen her şeyi kabul edip ondan ders çıkarmaya bakıyorum.

Bu günler geçecek. Birlik olursak, birbirimize yardım edersek daha kolay ve sancısız geçecek. Güzel günler gelecek biliyorum. Kalbim bu hastalıkla savaşan ve zor durumda olan herkesle. Mesajlarınıza cevap vermeye, yardım edebileceğim ne varsa yapmaya çalışacağım. Güneşli günler görmek ümidiyle. Sağlıcakla kalın.”

Pınar Deniz'in ailesi koronavirüs ile büyük savaş verdi! İşte tüm ayrıntılar 9

Pınar Deniz'in ailesi koronavirüs ile büyük savaş verdi! İşte tüm ayrıntılar 10

Pınar Deniz'in ailesi koronavirüs ile büyük savaş verdi! İşte tüm ayrıntılar 11