Ana sayfa Sosyal Medya Ahu Yağtu’dan hayranlarına müjde, bomba gibi geliyoruz!

Ahu Yağtu’dan hayranlarına müjde, bomba gibi geliyoruz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son ekranda Kadın dizisinde Pırıl karakteri ile izlediğimiz ünlü oyuncu Ahu Yağtu, sonrasında ise Closer ve Karanlıkta Komedi isimli tiyatro oyunları ile sahnede yer almıştı. Tiyatroda uzun süre provasını yaptıkları Karanlıkta Komedi oyununun ilk gösteriminde omuzundan sakatlanarak talihsizlik yaşayan oyuncu, tam da sahneye dönme heyecanı yaşadığı dönemde koronavirüs salgınının ortaya çıkması ile evine kapanan ünlüler arasına katıldı.

Yağtu ayrıca Cansel Elçin ve Zeynep Tuğçe Bayat ile instagram üzerinden canlı yayında buluştu.”Yerim ben sizi çok özlemişim” diyen Yağtu evde gayet iyi olduğunu belirtti.

Closer oyunu için konuşan Ahu Yağtu, “Kavuşacağız, çok daha bomba gibi geleceğiz. Birazcık yenilikler kattık. Çok heyecanlıyız yeni reji ile ilgili. Bir sürü fikir çıktı özellikle Cansel’den” diye konuştu.

Cansel Elçin ise “Ahu seninle çalışmak, oynamak gerçekten de çok büyük keyif. Çok iyi bir oyuncusun. Çalışma sürecinde inanılmaz bonkörsün. İnanılmaz cool’sun” dedi.

Ahu Yağtu, ev halleriyle dikkatleri çekiyor. Oyuncu, evinde Pizza yaptığın anlardan görüntü paylaştı. Yağtu, “Pizza zamanı” diyerek de hem yapım aşamasından hem de pişme aşamasından görüntü yayınladı.

Ahu Yağtu'dan hayranlarına müjde, bomba gibi geliyoruz! 7