Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Deniz’in kariyeri için 2020 çok kritik!

Pınar Deniz’in kariyeri için 2020 çok kritik!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Vatanım Sensin dizisinde canlandırdığı Yıldız karakteri ile birçok dizi izleyicisini sinir sinir etse de, başarılı performansı ile sonraki projelerinde adını başrole yazdırdı Pınar Deniz…

Bir Deli Rüzgar dizisinde umduğunu bulamayan oyuncu, sonrasında ise Netflix için çekilen Aşk 101 dizisinde rol aldı. Henüz bu dizi izleyicilerle buluşmadı ve merakla bekleniyor.

Pınar Deniz, 2020 yılına ise yepyeni bir proje ile giriş yapıyor. Özcan Deniz’in senaryosunu yazdığı ve başrolünde yer aldığı Kral dizisinde, Burak Deniz ve Pınar Deniz de rol alacak.

3 ünlü ismin soyadı benzerliğinin diziye ayrı bir hava kattığı da ortada. Pınar Deniz, 2020 yılında Vatanım Sensin’den sonra beklenen çıkışını Kral dizisi ile yapabilecek mi merak ediliyor. Oyuncunun hayran kitlesini de hızla artırdığı ve instagram’da 700 bin kişi tarafından takip edildiğini, ayrıca yurt dışında da birçok hayranının olduğunu hatırlatalım.

Ancak oyuncunun ciddi ve sağlam bir çıkışa ihtiyacı var. Özcan Deniz’in kendine has izleyicileri olduğu düşünülür ise, Kral dizisi Pınar Deniz adına da büyük bir başarı hikayesi olarak kariyerine yazılabilir.

Oyuncunun böyle bir çıkışa şu aralar çok ihtiyacı var.

Pınar Deniz'in kariyeri için 2020 çok kritik! 7