Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Deniz’in yeşiller içindeki pozu büyük beğeni topladı!

Pınar Deniz’in yeşiller içindeki pozu büyük beğeni topladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Pınar Deniz, geçtiğimiz 2 sezon Vatanım Sensin dizisinde Yıldız karakteri ile parlamıştı. Bu sezon Bir Deli Rüzgar dizisiyle başrol olarak ekrana dönen oyuncu, dizinin erkan final yapması nedeniyle bu sezonun büyük bölümünü boşa geçirmişti.

Yeşil elbisesiyle çimenler üzerinde oturan Pınar Deniz’in bu halini hayranları büyük beğeni topladı. Gülümseyen yüzüyle gönüllere hitap eden Pınar Deniz’e hayranları çok sayıda iltifat mesajı yolladı.

Oyuncunun instagram’da az paylaşım yapması ise şikayete konusu.

İşte Pınar Deniz’in paylaşımı:

Haydi bir alkış.

Pınar Deniz'in yeşiller içindeki pozu büyük beğeni topladı! 7

PINAR DENİZ KİMDİR?

Sevilen oyuncu Pınar Deniz, 10 Kasım 1994 tarihinde İstanbul’ da dünyaya gelmiştir. Genç oyuncu başarısı ve güzelliği ile dikkatleri üzerine toplamaktadır. Pınar Deniz, İstanbul Üniversitesi Halkla ilişkiler ve Reklamcılık bölümünden mezun olmuştur. Çocukluğundan beri oyuncu olma hayalleri kuran Pınar Deniz, oyunculuk eğitimi de almıştır. İlk oyunculuk deneyimi olan ve 2014 yılında yayınlanan Sil Baştan adlı dizide Evrim karakterini canlandırmıştır. Şarkıcı Murat Dalkılıç’ın Yani adlı şarkısının klibinde oynamıştır. İzlenme rekorları kıran bir dizi olan Vatanım Sensin adlı dizide gözü yükseklerde olan Yıldız karakterini canlandırmıştır. Bir Deli Rüzgar dizisinde kısa bir macera yaşamıştır.