Ana sayfa Sinema Pınar Deniz’li Aşkın Kıyameti eleştirilere inat yükselişini sürdürüyor!

Pınar Deniz’li Aşkın Kıyameti eleştirilere inat yükselişini sürdürüyor!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Pınar Deniz, Boran Kuzum ve Yiğit Kirazcı’yı başrolde bir araya getiren Aşkın Kıyameti isimli film Netflix’te yayınlanmaya başlayalı yaklaşık üç hafta oluyor. İzleyicilerin ağır eleştirini alan film, buna inat başarısını sürdürüyor.

Hikayesi Yılmaz Erdoğan tarafından kaleme alınan, yapımcılığını BKM’nin üstlendiği Aşkın Kıyameti isimli film başrollerinde üç iddialı ismi, Pınar Deniz, Boran Kuzum ve Yiğit Kirazcı’yı bir araya getiriyor. Hilal Saral’ın yönettiği film 20 Haziran’da Netflix’te izleyiciyle buluşmuştu.

Aşkın Kıyameti vizyona girdikten hemen sonra özellikle Pınar Deniz hayranları tarafından izlendi. Yayına girdikten sonra yoğun eleştirilere maruz kalan Aşkın Kıyameti, Netflix’in Dili İngilizce Olmayan Filmleri listesine 5. sıradan girdi.

Pınar Deniz’li Aşkın Kıyameti eleştirilere inat yükselişini sürdürüyor! 7

Bir yoga kampında geçen aşk hikayesini anlatan film Netflix’in Dili İngilizce Olmayan Filmleri listesindeki yükselişini sürdürüyor. Film üçüncü haftasında bu listede dördüncü sıraya yükseldi. Aşkın Kıyameti, ilk haftasında 5,920,000 saat izlenmişti. İkinci haftasında ise 3,530,000 saat izlenerek listede yükseldi.

Aşkın Kıyameti filminde Pınar Deniz yoga kampına gelen hippie görünümlü şarkıcı bir genç kızı canlandırıyor. Boran Kuzum da arkadaşının zoruyla yoga kampına gelen ve burada Pınar Deniz’in canlandırdığı Lidya karakterine aşık olan bir gence hayat veriyor. Çift arasında fırtınalı bir aşk yaşanıyor.

Ancak film gösterime girdikten sonra sosyal medyada ağır eleştiri yağmuruna tutuldu. Filmde en çok Boran Kuzum’un oyunculuğu beğenilirken hikaye ise çok anlamsız ve saçma bulundu. Öte yandan izleyiciler, sosyal medyada yaptıkları yorumlarda Aşkın Kıyameti’nde bazı şeyleri anlayamadıklarını dile getirdiler. Seyircinin kafasında filmin hikayesi ile ilgili de bir takım soru işaretleri oluştu.