Ana sayfa Sosyal Medya Yıldız’ın makyajı, süsü, püsü gitti, Eda Ece ortaya çıktı!

Yıldız’ın makyajı, süsü, püsü gitti, Eda Ece ortaya çıktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Eda Ece, son dönemin çok konuşulan oyuncularından birisi. Tam 5 sezon boyunca Fox TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakterini adeta bir fenomen haline getirdi performansı ile. Dizi ilk başladığındaki Yıldız’dan o kadar farklı ki ortaya çıkan yeni durum, izleyenleri mutlu etmekte.

Eda Ece’yi Yıldız karakterine çok yakıştıran izleyici, onu dizide sarı saçları, sürekli makyajlı, bakımlı, adeta podyuma çıkar gibi renkli ve iddialı kıyafetlerle görmeye alıştı. Ancak sezon boyunca oyuncu, bu şekilde görünmek için çok zorlu bir mücadele veriyor!

Yaz kış demeden tüm kamera arkası ekibi ve diğer oyuncu arkadaşlarıyla özenli hazırlık sürecinden geçen Eda Ece, diğer oyuncular gibi her hafta rengarenk, süslü kıyafetleri, makyajı, aksesuarları ile ekrana geliyor. Eda Ece’yi bu şekilde görmeye izleyici alışmış olsa da oyuncu her fırsat bulduğunda doğal haline dönmek için çaba harcıyor adeta!

Dizinin sezon arası vermesinden kısa bir süre sonra saçlarını daha koyu renge boyatmıştı Eda Ece. Tatilde daha rahat, daha sade olmayı tercih eden Eda Ece, son halini de instagram’dan takipçileri için paylaştı.

Hayranları Eda Ece'yi doğal haliyle görmeyi istiyor!.. 18

Saç rengini değiştiren oyuncunun makyajsız, günlük haliyle fotoğrafı, hayranlarından beğeni topladı. Pek çok ünlü ismin aksine makyajı sevmeyen ve günlük hayatında daha doğal olmayı seçen oyuncuyu bu haliyle görmeyi hayranları da özlemiş anlaşılan. Zira oyuncunun bu paylaşımına pek çok hayranı ‘böyle daha güzelsin’ notunu düşüyor.

Arabasında çektiği fotoğrafına  “Makyajsız, fönsüz hayat. Daima” notunu düşen Eda Ece’nin paylaşımına kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi. Hayranları ‘Her halin mükemmel’, ‘işte gerçek Eda!’ şeklinde güzel yorumlar yapıyor ve oyuncuya övgüler yağdırıyorlar.

Bu arada Yasak Elma dizisinin 6. sezonunda Yıldız karakterinin olup olmayacağı da merak konusu. Önce Eda Ece’nin dizide kalacağı konuşulmuştu ancak kendi yaptığı açıklamaya göre, dizinin yapım şirketi Med Yapım’ın sahibi Fatih Aksoy, sezon öncesi tüm oyuncuları bir toplantıyla bir araya getirerek 6. sezon için yol belirleyecek.