Ana sayfa Dizi Haberleri Çağatay Ulusoy’un Terzi dizisinin 2. sezon kadrosuna son gelen sürpriz isim bakın kim?

Çağatay Ulusoy’un Terzi dizisinin 2. sezon kadrosuna son gelen sürpriz isim bakın kim?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Netflix’in iddialı projelerinden birisi olan Terzi’nin 1. sezon çekimleri bir süre önce bitmişti. Çağatay Ulusoy’un başrolüyle dikkatleri çeken yapım, önce Süslü Korkuluk adı ile lanse edilmişti. Tv8’de yayınlanması beklenen dizinin yapımcısı OGM ve Acun Ilıcalı arasında anlaşma sağlanamayınca dizi için yeni bir kanal arayışına gidildi. Ancak kanal yerine dijital platform Netflix ile anlaşıldı.

Diziyi özellikle Çağatay Ulusoy hayranları büyük bir merakla beklemekte. İlk sezon çekimleri büyük bir gizlilikle sürdürülen Terzi’nin yayın tarihi ise henüz belli değil. İlk olarak senaryosu televizyon için yazılan dizinin dijitale uyarlanması ile birlikte 3 sezonu garantilediği gündeme gelmişti.

Terzi’nin 2. sezon çekimleri öncesinde ise bir isim ön plana çıktı! Sürpriz olarak kadroya son katılan isimle birlikte, Terzi’nin daha 1. sezonu yayınlanmadan diziye olan ilgi de katlanarak büyüyor! Bu ismin kim olduğu ise kısa bir süre önce belli oldu! Terzi dizisinin 2. sezonunda Berrak Tüzünataç’ı izleyeceğiz…

Çağatay Ulusoy'un Terzi dizisinin 2. sezon kadrosuna son gelen sürpriz isim bakın kim? 7

Şu sıralar Kanal D’nin yeni sezondaki iddialı yapımı Hayallerim, Babam ve Ben ile anılan Tüzünataç, Terzi’nin kadrosuna dahil oldu. Oyuncu, birisi kanalda diğeri dijitalde iki dizi ile yakında izleyici ile buluşacak.

uzun zamandır dizilerde rol almayan Berrak Tüzünataç, ekrana en son Kurşun dizisi ile gelmişti. 2019 yılında Fox TV’de yayınlanan dizi, reytingleri çok düşük gelince 6 bölümde bitmişti. Bu uzun ayrılığın ardından Berrak Tüzünataç, izleyiciyle iki diziyle birden buluşmaya hazırlanıyor önümüzdeki günlerde! Tüzünataç’ın dizide hangi rolde oynayacağı ise henüz belli değil!

Terzi dizisinin ikinci sezon çekimlerinin, bu ay içinde (Temmuz) başlaması planlanıyor. Yayın tarihinin 2023 olacağı öngörülen Terzi’nin yönetmenliğini CEm Karcı yapmakta.