Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim, Duy Beni ve Tozluyaka, aylardır sosyal medyada rakip dizi çiftlerinin tozunu attırıyor! İşte en son tablo…

Kardeşlerim, Duy Beni ve Tozluyaka, aylardır sosyal medyada rakip dizi çiftlerinin tozunu attırıyor! İşte en son tablo…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Sosyal medyada giderek yükselen ve aylardır ekrandaki pek çok dizide yer alan çiftlerin önüne geçen üç gençlik dizisinin karakterleri, Ekim ayının ikinci haftasında da değişmedi!

Eylül sezonu ile birlikte tablonun değişeceği düşünülüyordu ama yapılan ölçümlemelerde Kardeşlerim’in başını çektiği ilk 5 sıralamasında Duy Beni ve Tozluyaka dizilerinin çiftleri, ‘en popüler çiftler’ kategorisinde yer almayı başardı!

Aylardır süren bu sıralama değişmezken, sosyal medyada Kardeşlerim’in Asiye ve Doruk çifti, özellikle genç kuşağın büyük favorisi olma özelliğini devam ettiriyor. Bir haftalık süreçte Somera’nın verilerine göre, 1 milyon 250 bine yakın ileti ile Asiye ve Doruk, sosyal medyadaki en popüler çiftlerin zirvesinde yine!

Onları takip eden isimler de değişmedi! Yine aynı dizinin iki çifti Aybike ve Berk ile Süsen ve Ömer çiftleri, 2. ve 3. sıralamasını koruyor! 4.sırayı koruyan çift de yine Ekim ve Kanat… Duy Beni dizisinin en sevilen çifti, aylardır listenin 4. sırasında.

Kardeşlerim, Duy Beni ve Tozluyaka, aylardır sosyal medyada rakip dizi çiftlerinin tozunu attırıyor! İşte en son tablo... 7

Yine 5. sırayı kimseye bırakmayan en popüler çiftlerden birisi de Zeyno ve Çağrı! Tozluyaka dizisinin çok sevilen çifti, sosyal medyanın da gözdesi olmayı sürdürüyor!

Eylül sezonu ile birlikte yepyeni diziler, yepyeni çiftler gündeme geliyor sıklıkla sosyal medyada ama gençlik dizilerinin rekorlarını kırmak pek de kolay olmayacak gibi duruyor!