Ana sayfa Sosyal Medya Prestij Meselesi filminden gelen yeni fotoğraflar heyecan yarattı!..

Prestij Meselesi filminden gelen yeni fotoğraflar heyecan yarattı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  Mahsun Kırmızıgül’ün 3 Şubat’ta vizyona girecek olan Prestij Meselesi filminden paylaşılan yeni fotoğraflar, filmi merakla bekleyen Kırmızıgül hayranları arasındaki heyecanı artırıyor.

Prestij Meselesi’nde, Ali Sürmeli, Zafer Ergin, Erdal Özyağcılar, Melek Baykal, Meral Çetinkaya, Celil Nalçakan, Erkan Petekkaya, Murat Han, Nursel Köse, Şebnem Bozoklu, Aslıhan Güner, Ece Yaşar, Biran Damla Yılmaz ve Melisa Döngel gibi birbirinden ünlü isimler yer alıyor.

Yapımcılığını Boyut Film şirketiyle Murat Tokat’ın üstlendiği filmde, 1 Eylül 2003 tarihinde hayatını kaybeden efsane müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu’nun Prestij Müzik şirketini kurduğu dönem anlatılacak.  Bir umut hikayesini konu alan film, Prestij Müzik ailesinin doğuşu ve yükselişini anlatırken, Türkiye’nin dönemsel geçmişine de ışık tutmaya hazırlanıyor.

Prestij Meselesi filminden gelen yeni fotoğraflar heyecan yarattı!.. 8

Mahun Kırmızıgül, yeni filmi ile ilgili yaptığı açıklamada; Prestij Meselesi filminin kendisi için ayrı bir yeri olduğunu belirterek, “Bu bir otobiyografi filmi. Hem benim yaşantımdan kesitler var hem sevdiğim dostlarımın yaşantılarından… En önemlisi de ülkenin dört bir yanından bizleri bulan, bizlerle yol yürüyen bir yıldız avcısının, Hilmi Topaloğlu’nun hayatını anlatıyor. Biz ona çok şey borçluyuz. Onunla tanışmamız ve yan yana gelmemiz tamamen kader” ifadelerini kullanmıştı.

Prestij Meselesi filminden gelen yeni fotoğraflar heyecan yarattı!.. 9

Yönetmen koltuğunda Mahsun Kırmızıgül’ün oturduğu Prestij Meselesi’nde, Mahsun Kırmızıgül’ü oğlu Mahmut Kırmızıgül, Burhan Aydemir’ Eser Yenenler, şirketin bilinen ortaklarından Hilmi Topaloğlu karakterini ise Engin Hepileri canlandırıyor.