Ana sayfa Sosyal Medya Projeden projeye koşan Hazal Kaya’ya nazar değdi, olmayacak iş başına geldi!

Projeden projeye koşan Hazal Kaya’ya nazar değdi, olmayacak iş başına geldi!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hazal Kaya, yeni proje müjdesi ile yakında hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. En son Netflix’te yayınlanan, başrolünü Tansu Biçer, Selahattin Paşalı ve Engin Hepileri ile paylaştığı Pera Palas’ta Gece Yarısı isimli diziyle gündem olan oyuncu, dünyanın birçok ülkesinde en çok izlenen yapımlar arasına giren dizi ile büyük çıkış yakaladı.

Hazal Kaya, Pera Palas’ta Gece Yarıs dizisinin devamının geleceği haberlerini doğrulamış, “İkinci sezon da çok tatlı olacak” diyerek tüm hayranlarına projenin devam ettiği müjdesini vermişti.

Genelde eşi Ali Atay ve oğlu Fikret Ali ile keyifli anlarını paylaşan Hazal Kaya, yaklaşık 7 milyonluk takipçi sayısıyla sosyal medyayı aktif kullanan ünlülülerin başında geliyor. Başarılı oyuncu geçtiğimiz gün başına gelen kötü bir olayı sosyal medya hesabında paylaştı, hayranlarından pek çok geçmiş olsun mesajı aldı.

Projeden projeye koşan Hazal Kaya’ya nazar değdi, olmayacak iş başına geldi! 7

Hazal Kaya, Instagram’dan hikayeler bölümünde yine Netflix yapımı olan Bad Sport belgesini izlediği sırada dişini kırdığını paylaştı. Belgeseli izlerken sinirlendiği söyleyen oyuncu “Bad Sport diye bir belgesel izliyorum. Yine dişim düştü sinirden… Buz pateni bölümünü izlemeyin, hasta olursunuz ya da izleyin beni deli eden sizi de etsin” dedi.