Ana sayfa Sosyal Medya Raconlarınıza tüküreyim, siz kimsiniz! Sefirin Kızı’ndan tüm dizilere ayar veren cümle olay cümle!

Raconlarınıza tüküreyim, siz kimsiniz! Sefirin Kızı’ndan tüm dizilere ayar veren cümle olay cümle!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sefirin Kızı dizisinin 30 Kasım Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 30.bölümünde öyle bir sahne var ki, üzerine alınmak isteyen tüm dizi yapımcılarına yönelik bir söz gibi duruyor… Tabii ki diziden bir sahne ama sözler o kadar haklı ki, Nare’nin çığlığı tüm dizi izleyicilerinin de destekleyeceği bir gerçeklik.

Engin Akyürek ve Neslihan Atagül’ün başrolünde yer aldığı Sefirin Kızı dizisinin 30. bölümünde Nare ve Sancar’ın hesaplaşmasında, Nare, öyle bir noktaya parmak bastı ki, dizi izleyicileri bunu bir haykırış olarak kabul edecektir.

Son yıllarda dizi hikayelerinde devletten kendilerini daha üstün gören karakterler var. Ne polis onları yakalıyor, ne başları adaletle derde giriyor. Sanki bu dünya onların ve canları ne isterse yapabilirler gibi bir hava veriliyor. İşte Nare’nin isyanı da bir noktada bu tür karakterlere verilen ayar gibi…

Nare, Sancar Efe’ye yükleniyor ve şu sözleriyle tüm dizi sektörünün kanserini ortaya döküyor: “Siz kimsiniz, siz kimsiniz ya, bana bir söylesene Allah aşkına, siz kimsiniz? Devleti var, kanunu var, polisi var bu işin. Siz kimsiniz? Sizin saçma sapan raconlarınıza tüküreyim ben, siz kimsiniz?”

Sefirin Kızı dizisinde bu sahne Sancar ve Nare arasında geçen bir diyalog olabilir. Ama verilen mesaj, ayarsız senaryolara da ayar verecek kadar etkili. Artık siz neresinden alırsanız, nasıl yorumlarsanız…

Sefirin Kızı dizisinin 30. bölüm 2. fragmanında o sahneyi videoda bulabilirsiniz. Ayrıca yeni bölüm detayları haberimizin devamında yer alıyor.

İşte 30 Kasım Pazartesi saat 20.00’de Star TV’de yayınlanacak, Sefirin Kızı dizisinin 30. bölümünde yaşanacaklarla ilgili detaylar:

Kahraman, Sahra’nın işlediği Loki cinayetini üstlenir. Nare’nin polis çağırmaması için de, Menekşe ile Loki’nin ilişkilerini açıklar.

Sancar bebeğinin babasının sorgulanmaması için cinayeti ört bas eder. Bir de üstüne Loki’nin babasına kan parası ödeyince Nare çileden çıkar.

Hayatları boyunca kavuşmak için bekleyen Sancar ve Nare, kavuştuklarını sandıkları an kültür farklılıklarıyla yüzleşmişlerdir. Namus belası, can kısası, kan parası, nişan bohçası, gelin hamamı…

Nice sevdalıyı ayıran ayrı dünyalar gerçeği, Nare’nin de üzerine kabus gibi çökmüştür. İki sevdalı, bu kabusu rüyaya çevirebilecekler mi?