Ana sayfa Dizi İzle Rahmet, Fikriye patladı – Bizim Hikaye 47. Bölüm

Rahmet, Fikriye patladı – Bizim Hikaye 47. Bölüm

tarafından ker_def

Fox TV ekranlarının sevilen dizilerinden Bizim Hikaye, 47. yeni bölümüyle 15 Kasım Perşembe akşamı izleyicilerle buluştu. Ciddi bir hayran kitlesi olan Bizim Hikaye dizisinde Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde Barış ile Filiz arasındaki duygusal sahnelerin işareti fragmanlarda verilmişti. Filiz verdiği kararın arkasında durmaya çalışırken, Rahmet’in büyük yalanının ortaya çıkması ile yıkıldı.

Dizinin 47. bölümünden önemli sahneler youtube resmi sayfasında yayınlandı. Videodan başlıktaki sahneyi izleyebilirsiniz.

47. bölümde yaşananları özeti şöyle:

Filiz’in Selim’le yakınlaştığını gören Barış duygularını kontrol etmekte zorlanmaya başlar. Filiz ise verdiği kararın arkasında durmak için çaba sarf etmektedir. Ancak nereden çıktığı belli olmayan bir şiir ikisinin de duygularını karmakarışık etmeyi başarır. Filiz bu karmaşada kendine bir yol çizmeye çalışırken, Rahmet’in büyük yalanının ortaya çıkmasıyla bir kez daha yıkılır. Bu Rahmet’in tepetaklak yuvarlamaya başlamasına neden olurken, Filiz daha Rahmet’in şokunu üstünden atamadan kendini büyük bir mucizenin ortasında bulur.

Oyuncular:
Hazal Kaya
Burak Deniz
Reha Özcan
Yağız Can Konyalı
Nejat Uygur
Zeynep Selimoğlu
Alp Akar
Ömer Sevgi