Ana sayfa Dizi Haberleri Rahmet’e büyük sürpriz, Deniz’e şok! Bizim Hikaye’de yeni gelişmeler var!

Rahmet’e büyük sürpriz, Deniz’e şok! Bizim Hikaye’de yeni gelişmeler var!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Fox Tv’de Perşembe akşamları yayınlanan Bizim Hikaye dizisinin yeni bölümünde, Rahmet’in okul hayatı başlayacak.

Başrollerinde Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’ın oynadıkları dizinin 49. bölüm 2.tanıtımı ekrana geldi.

Rahmet, hademelik yaptığı okula misafir öğrenci olarak kabul ediliyor. Aynı zamanda okulun öğretim görevlilerinden birinin de asistanı oluyor.

Rahmet'e büyük sürpriz, Deniz'e şok! Bizim Hikaye'de yeni gelişmeler var! 7

Ablası Filiz’in öğrenci değil hademe olduğunu öğrenmesinden sonra Rahmet’in okula yeniden döndüğü görülüyor. Ancak bu kez öğrenci ve aynı zamanda asistan olarak.

Bu duruma en çok şaşıran da Deniz olacak. Deniz, Rahmet ile okulda zıtlaşmaya başlıyor. Onu bıraktığı için kendisinden intikam almaya çalıştığını söyleyen Deniz’e Rahmet’in yanıtı ağır oluyor. “İki gün takıldık ettik diye senden intikam alacak halim yok benim. Eğlendik bitti” sözlerine Deniz’in bu sözler çok ağrına gidiyor.

Deniz işi iyice ileriye götürecek hamleler atmaya hazırlanıyor.

İşte 49. bölüm 2. tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Barış’ın en zor anında ona yine Filiz destek olmuş ve ona karşı olan öfkesini unutmuştur. Savaş’ın kalp naklinin başarılı olması da herkesi sevindirmiştir. Artık oğlu ölüm tehlikesini atlattığı için Barış’ı Filiz’den ayrı tutabilecek hiçbir şey yoktur. Filiz ise bir yandan Rahmet’i doğru yola sokmaya ve büyük bir siparişi yetiştirmeye çalışırken, bir yandan da Barış’ı tamamen unutmaya çalışıyordur. Fakat Filiz’in Selim’e olan güvenini kaybetmesi ile Barış’ın yeniden Elibollar’ın arasına girmesi Filiz’i çok zorlar. Kırk tarakta bezi olan Filiz, birini mutlaka elinden kaçıracaktır.