Ana sayfa Dizi Haberleri Elçin Sangu’ya laf söyleyenlere, hayranlarından kapak yanıt! Çarpışma ile resmen ters köşe yaptı!

Elçin Sangu’ya laf söyleyenlere, hayranlarından kapak yanıt! Çarpışma ile resmen ters köşe yaptı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi-Detay
Geçtiğimiz hafta ilk bölümü ekrana gelen Çarpışma dizisi, aynı zamanda Kıvanç Tatlıtuğ ve Elçin Sangu hayranlarını çok heyecanlandıran anlara sahne oldu.

Show TV’de yayınlanan ve Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Melisa Aslı Pamuk, İsmail Demirci, Erkan Can, Mustafa Uğurlu ve Alperen Duymaz’ın başrollerde oynadığı Çarpışma, ilk bölümüyle adeta izleyenlerin nefesini kesti!

Dizide Kıvanç Tatlıtuğ büyük dikkat çekerken, Kiralık Aşk dizisinden sonra yeniden ekrana dönen Elçin Sangu’nun dönüşü de ayrıca muhteşem oldu!

Sangu, televizyon izleyicisinin karşısına Kiralık Aşk’taki Defne’den bambaşka bir karakterle döndü ancak internet dizisi Yaşamayanlar’ı izleyenleri de vampir karakteriyle şaşırtmıştı!

Bu kez bir ters köşe de televizyon izleyicilerine gelmiş oldu!

Romantik komedideki başarısından sonra bu kez dramatik bir rolle ekrana gelen Elçin Sangu, banka müdiresi evli ve bir çocuk annesi olan Zeynep karakteriyle izleyenleri şaşırttı.

Elçin Sangu'ya laf söyleyenlere, hayranlarından kapak yanıt! Çarpışma ile resmen ters köşe yaptı! 18

Sangu’nun yeni rolündeki performansına sosyal medyadan övgüler gelirken, komediden sonra dramda da iyi olduğu görüşleri hakimdi.

Eşi ile sorunları olan ve evliliği kötü giden Zeynep’in kızını kurtarmak için çalıştığı bankadan para çalması ve kızını kaçıranlara götürdüğü sahnelerde heyecan da doruğa çıktı.

Sangu’nun başarıyla canlandırdığı Zeynep karakterinin yolu, dizinin final sahnesinde Kadir ile kesişti.

Polisten kaçan Zeynep’in arabasına son sürat çarpan Kadir ve Zeynep arasında nasıl bir ilişki yaşanacak, şimdi büyük merak konusu.

Çarpışma dizisiyle Elçin Sangu’nun ekrana dönmesi, izleyenlerini çok mutlu ederken, bambaşka bir rolde yer alması da adeta ‘ters köşe’ yaptığı yorumlarına neden oluyor.

Sosyal medyada kimi yorumlarda Sangu’nun romantik komediden sonra böyle başarılı bir işle ekrana gelmesini beklemeyenlere ilk yanıt da yine oyuncunun hayranlarından geldi.

Yapılan yorumlarda Sangu’nun yeni dizideki performansına övgüler yağdırırken, bir yandan da eleştirilere yanıt veren mesajlar yayınladılar.

İşte Sangu’ya gelen yorumlardan bazıları:

Elçin Sangu'ya laf söyleyenlere, hayranlarından kapak yanıt! Çarpışma ile resmen ters köşe yaptı! 19 Elçin Sangu'ya laf söyleyenlere, hayranlarından kapak yanıt! Çarpışma ile resmen ters köşe yaptı! 20

Elçin Sangu'ya laf söyleyenlere, hayranlarından kapak yanıt! Çarpışma ile resmen ters köşe yaptı! 21 Elçin Sangu'ya laf söyleyenlere, hayranlarından kapak yanıt! Çarpışma ile resmen ters köşe yaptı! 22 Elçin Sangu'ya laf söyleyenlere, hayranlarından kapak yanıt! Çarpışma ile resmen ters köşe yaptı! 23

Elçin Sangu'ya laf söyleyenlere, hayranlarından kapak yanıt! Çarpışma ile resmen ters köşe yaptı! 24 Elçin Sangu'ya laf söyleyenlere, hayranlarından kapak yanıt! Çarpışma ile resmen ters köşe yaptı! 25 Elçin Sangu'ya laf söyleyenlere, hayranlarından kapak yanıt! Çarpışma ile resmen ters köşe yaptı! 26 Elçin Sangu'ya laf söyleyenlere, hayranlarından kapak yanıt! Çarpışma ile resmen ters köşe yaptı! 27 Elçin Sangu'ya laf söyleyenlere, hayranlarından kapak yanıt! Çarpışma ile resmen ters köşe yaptı! 18 Elçin Sangu'ya laf söyleyenlere, hayranlarından kapak yanıt! Çarpışma ile resmen ters köşe yaptı! 29