Ana sayfa Dizi Haberleri Ramo dizi setinde Esra Bilgiç çok mutlu!

Ramo dizi setinde Esra Bilgiç çok mutlu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin yeni dizisi BKM imzalı Ramo, Esra Bilgiç ile Murat Yıldırım’ı bir araya getirdi. Adana’da çekimleri devam eden dizi için Kim Milyoner Olmak İster yarışmasından ayrılan Murat Yıldırım ile Diriliş Ertuğrul’da Halime Hatun olarak akıllara yazılan Esra Bilgiç uyumu merak ediliyor.

Setten gelen paylaşımlarda ise ekibin bir hayli mutlu olduğunu görebilirsiniz.Esra Bilgiç, Ramo etiketi ile instagram hesabından set halini paylaştı. Hayvan dostu ile neşeli anlarından birini yayınlayan oyuncuya takipçilerinden çok sayıda beğeni ve yorum yapıldı.

“Gözlerin aşk gibi gibi gülüyor” diyen hayranları, sabırsızlıkla diziyi beklediklerini ifade ettiler.

Ramo dizi setinde Esra Bilgiç çok mutlu! 7

Senaryosunu Yılmaz Şahin’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın’ın oturduğu BKM’nin Show TV için hazırladığı yeni dizi Ramo’da güçlü bir oyuncu kadrosu bulunuyor.

Başarılı oyuncu Murat Yıldırım’ın ‘Ramo’ karakterini canlandırdığı dizide; Esra Bilgiç, İlker Aksum, Yiğit Özşener, Görkem Sevindik, İdil Fırat, Cemre Baysel, İlhan Şen, Sacide Taşaner ve Macit Koper gibi usta ve genç oyuncuların birlikte yer alıyor.

Çok yakında Show TV’de ekranlara gelmeye başlayacak olan dizi merakla bekleniyor.