Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Zamanlar Çukurova’da her yer kırık kalp dolu, her şey tersine döndü!

Bir Zamanlar Çukurova’da her yer kırık kalp dolu, her şey tersine döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova 12 Aralık Perşembe günü saat 20.00’de atv’de izleyicilerin karşısına çıkacak. 2. sezonuyla ekranda beğeniyle izlenmekte olan dizide Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Uğur Güneş ve Kerem Alışık başrollerde bulunuyor.

Hünkar ve Fekeli’nin gazetelere düşen aşkları, Fekeli’nin Hünkar’a oğlu Demir’in yayında evlilik teklifi sonrasında Adana’da ortalık karışık.Demir Yaman, babasını öldüren Fekeli ile aşk yaşayan annesine öfke kusuyor.

Bir Zamanlar Çukurova 48. bölüm 2. fragmanında “Bir daha sana anne demeyeceğim” diye haykıran Demir, onu köşkten de gönderdi. Bağ evinde kalan Hünkar, Fekeli’den vazgeçecek mi?

Yılmaz da Hünkar ile aşk yaşadığı için Fekeli’yi suçluyor. İki aşık yıllar sonra sancılı bir kavuşma yaşamakta. Diğer tarafta ise Züleyha ile Müjgan kozlarını paylaşacak. Perşembe akşamı atv’de birbiri ile iç içe geçmiş olayların nasıl düğümleneceğini izleyeceksiniz. Bir de, Adnan bebeğin “Baba” diye Yılmaz’a seslenişi yürekleri burkacak.

Fekeli’nin “Bazıları gururunun yettiği kadar sever, bazıları da ömrünün yettiği kadar…” sözleri ise yeni bölümün özeti gibi… İşte 48.bölüm 2. fragmanı: