Ana sayfa Dizi Fragmanları Ramo dizisi fena sahneleriyle akılları baştan alacak!

Ramo dizisi fena sahneleriyle akılları baştan alacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ramo dizisinin 6. yeni bölümü 18 Şubat Salı akşamı Show TV ekranındaki yerini alacak. Ramo’yu bıçaklayan Sibel büyük bir felaketin kapısını araladı. Boz,”Yarın sabah cenazelerimizi kaldıracağız. Tek tesellimiz hepsi mezarlarında rahat uyuyacak. Çünkü kanlarını yerde komadık” diyerek ani baskında ölenler olduğunu ve karşı tarafta da temizlik yaptıklarını anlatıyor.

Ramo dizisinin 6.bölüm 2. fragmanında önemli detaylar var. Kimlerin öldüğü de büyük merak konusu. Ramo bu olaydan sonra anlaşmayı bozdu ama karşı tarafın bundan haberi yok. Ayrıca Alef vuruluyor ama ölecek mi henüz bilinmiyor.

Sibel ve Ramo’nun aşkı devam edecek ama içlerindeki burukluk hiç bitmeyeceğe benziyor. Fragman heyecan dolu, aksiyonu bol, ekran başında soluksuz izlenecek bir bölümün geldiğinin habercisi.

“Sen bu yalan dünyada kurduğum en güzel hayal idin. Şimdi söyle bana ben miyim katil ben miyim cani?” İşte bu sözler de izleyenleri çok etkiledi:

Senaryosunu Yılmaz Şahin’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın’ın oturduğu dizide ‘Ramo’ karakterine can veren Murat Yıldırım dışında Esra Bilgiç, İlker Aksum, Yiğit Özşener, Görkem Sevindik, İdil Fırat, Cemre Baysel, İlhan Şen, Sacide Taşaner ve Macit Koper gibi oyuncular yer alıyor.