Ana sayfa Dizi Haberleri Zalim İstanbul dizisinde büyük değişiklik ve ilginç tesadüf!

Zalim İstanbul dizisinde büyük değişiklik ve ilginç tesadüf!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Zalim İstanbul dizisiyle ilgili büyük bir değişiklik yapıldı. Yapımcılığını Avşar Film’in üstlendiği Zalim İstanbul dizisinde Gökçen Usta yönetmen koltuğunda oturuyordu.

Sırma Yanık’ın senaryosunu yazdığı dizide yönetmen değişti. Yeni yönetmen Şenol Sönmez’in ilk çektiği bölüm 17 Şubat Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 31. bölüm olacak. Dizideki değişikliğin ekrana nasıl yansıyacağı da merakla bekleniyor.

Ne ilginç tesadüftür ki, Gökçen Usta bu sezon yayından kaldırılan Aşk Ağlatır dizisini çekmiş, 9. bölüm itibariyle de yerine Şenol Sönmez gelmişti.Şimdi de Usta’nın koltuğunu yine Sönmez devralıyor.

Zalim İstanbul hayranları, 31. bölüm fragmanlarını beğenmişti. Bakalım yeni yönetmenin elinden çıkan yeni bölümü de beğenecek mi? İşte 34.bölümden 2. fragman:

Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Ozan Dolunay, Berker Güven, Bahar Şahin, Sera Kutlubey ve Simay Barlas’ın başrollerinde yer aldığı Zalim İstanbul, her hafta heyecan dolu bölümleriyle merakla bekleniyor.