Ana sayfa Dizi Haberleri Ramo dizisinde birbirlerine gıcık oluyorlar ama sette durum bambaşka!

Ramo dizisinde birbirlerine gıcık oluyorlar ama sette durum bambaşka!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de Cuma akşamları ekrana gelen Ramo dizisinin iki kadın oyuncusu, dizide birbirlerini bir kaşık suda boğacak kadar haz etmezken, kamera arkasında ise durum bambaşka! Murat Yıldırım’ın Ramo karakteri ile yer aldığı dizide Esra Bilgiç de Sibel karakterini canlandırmakta. Sevilen dizi, yeni sezonunda aksiyonun hiç eksik olmadığı sahnelerle ekrana gelmekte.

Dizide Taner’in ölmesiyle birlikte onunla evlenmek zorunda kalan Sibel de Cihangir ve ailesi ile yaşamak zorunda kalmıştı. Dizinin ikinci sezonunda ortaya çıkan Cihangir ve ailesi, şimdilerde Ramo’un en azılı düşmanı. Bu arada ailenin kızı Nehir’i ise Devrim Özkan oynuyor.

Nehir ile Sibel, başlarda yakın olsalar da Nehir’in babasının tarafına geçmesi ve Ramo ile ilgili olarak da duygusal durumlar yaşaması, iki kadını karşı karşıya getirdi. Özellikle Sibel, Ramo’dan hoşlandığını farkettiği Nehir’i ondan uzak tutmak için çalışıyor.

Ne zaman Nehir ve Ramo konuşmaya başlasalar, Sibel kıskançlık krizleri ile komik hareketler yapmaya başlıyor. Birbirlerine güvenmeyen ama aynı evde yaşayan bu iki kadının halleri de zaman zaman komik durumlar yaşatıyor.

Özellikle Ramo’nun abisinin yerini öğrenmek için Sibel’le anlaşıp Nehir’i kaçırıldıklarına inandıkları sahnede iki kadının performansı da hala akıllarda. Komik anların da yaşandığı o sahne ile birlikte Sibel ve Nehir’in yıldızları da Ramo yüzünden hiç barışmayacak gibi duruyor.

Ancak tabii kamera arkasında durum bambaşka. Esra Bilgiç ve Devrim Özkan’ın aşağıdaki fotoğrafları, iki kadın oyuncunun sette gayet iyi anlaştıklarının da bir göstergesi…

Ramo dizisinde birbirlerine gıcık oluyorlar ama sette durum bambaşka! 35

Bu arada Esra Bilgiç, instagram sayfasından bir hayranı tarafından paylaşılan resmi de sayfasına taşıdı. Bu sevimli Ramo ve Sibel karikatürü görenleri gülümsetiyor…

 

Ramo dizisinde birbirlerine gıcık oluyorlar ama sette durum bambaşka! 36