Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece’nin bakmaya doyamadığı fotoğrafları yeniden sahnede!

Eda Ece’nin bakmaya doyamadığı fotoğrafları yeniden sahnede!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yasak Elma dizisinde oynadığı Yıldız karakteri ile ekranlara gelen Oyuncu Eda Ece, sosyal medyada da etkin ünlü isimler arasında yer alıyor. Oyuncu, yaptığı paylaşımlarla hayranlarını mutlu ederken takipçileriyle de sürekli bir etkileşim içinde. Daha önce başka dizi ve filmlerde rol alsa da Yıldız karakteri ile Eda Ece hayran kitlesini de büyüttü.

Ece, kamera arkasından yaptığı paylaşımlarla da Yasak Elma izleyenlerine hem tüyolar veriyor hem de keyifli içerikler sunuyor. Eda Ece’nin samimi ve doğal kişiliği de sevilmesinde büyük etken.

Yıldız karakterine bambaşka bir hava katan Eda Ece, ilk sezonlardaki karakteri bambaşka bir noktaya getirdi. Tabii bunda dizinin yeni sezonda Sadakatsiz dizisine geçen yönetmeni Neslihan Yeşilyurt’un da büyük katkısı var.

Şimdilerde adeta ekran fenomenlerinden birisi olan Yıldız’ı başarıyla canlandırıyor oyuncu. Bu arada pek çok dergiye de röportaj veren ve kapak fotoğraflarında da yer alan oyuncu, Ekim ayında Hello dergisine de kapak olmuştu.

Bu dergi için çekilen pozları pek çok kez paylaştı oyuncu. Dergi için çekilen ve hayranlarının da çok ilgi gösterdiği fotoğrafları bir hayli beğendiği de sürekli paylaşmasından anlaşılıyordu oyuncunun.

Eda Ece’nin o paylaşmaya doyamadığı fotoğraflarıyla birlikte dergiye verdiği röportaj da bir kez daha gündeme geldi. Hello Dergisi’nin Best Of sayısında yeniden yayınlandı.

Eda Ece de bu özel sayıdaki yayını takipçileriyle paylaştı…

blank

Bu arada başa bir dergi için çekilen bir fotoğrafını da instagram’dan paylaşan oyuncuya Seda Sayan ve Sedef İybar’ın da yorum yaptığı görülmekte… Eda Ece’nin güzelliğine vurgu yapıyorlar… Aşağıda o yorumlar da yer alıyor…

blank

blank