Ana sayfa Dizi Haberleri Ramo dizisinde hem sevindiren hem düşündüren yeni karar açıklandı!

Ramo dizisinde hem sevindiren hem düşündüren yeni karar açıklandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’den yapılan son açıklamada Ramo dizisinin devam edeceği duyuruldu. Diziden son dönemde ayrılan oyuncular olduğu ile ilgili bilgiler sosyal medyada yer almıştı. Bücür isimli karakteri canlandıran Deniz Gürzumar, projeden ayrıldığını instagram hesabından duyurmuştu. Boz karakterini canlandıran Görkem Sevindik ve Süleyman karakterini oynayan Hakan Salınmış’ın da ayrıldığı yönünde iddialar vardı. İşte bu olumsuz haberlerden sonra izleyiciler dizinin final yapıp yapmayacağını merak ediyordu.

Yapılan son açıklamaya göre Ramo dizisi final yapmıyor ve yoluna devam edecek. Hatta diziden yeni sürprizler var. Bu sürpriz hikaye üzerinden yaşanacak. Dizide artık Adana defteri kapandı. Temmuz-Ağustos sıcağında Adana’da çekimlerin nasıl yapılacağı sorunları da ortadan kaybolmuş oldu. Ayrıca diziye sürpriz oyuncular da katılıyor.

Ramo dizisi 2. sezonuyla İstanbul’da devam edecek. Show TV’den yapılan açıklamada da bu durun teyit edildi. Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, Murat Yıldırım’ın ‘Ramo’ karakterine hayat verdiği Show TV’nin beğeniyle izlenen dizisi ‘Ramo’ yeni sezonda hikayesine sürprizlerle İstanbul’da devam edecek.

Covid-19 salgını sebebiyle geçtiğimiz aylarda Adana’daki çekimlerine ara veren Ramo dizisi İstanbul’a taşınan hikayesiyle Temmuz ayında yeniden sete çıkıyor. İzleyenleri heyecan dolu bir bölümde bırakan dizinin hikayesinin İstanbul’a taşınmasıyla bazı karakterlere veda edilirken aksiyon ve aşk dolu yeni bölümlerde kadroya sürpriz isimler dahil olacak.

Ramo dizisiyle ilgili düşündüren konu ise İstanbul’da oluşturulacak olan set ortamının dizinin izleyicilerini tatmin edip etmeyeceği… Ayrıca yeni karakterler ve hikayenin gidişatının nasıl olacağı da akılları kurcalıyor.