Ana sayfa Sosyal Medya Ramo dizisinde Murat Yıldırım’dan anlamlı mesaj!

Ramo dizisinde Murat Yıldırım’dan anlamlı mesaj!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Murat Yıldırım, Ramo dizisinin ikinci sezonu ile hayranlarının karşısına çıkmanın sabırsızlığını yaşıyor. Adana’da başlayan ilk sezondaki hikaye tamamen değişti. Ekip artık İstanbul’a geldi ve hikaye artık Ramo ile Cihangir bey arasında geçecek.

Yenilenen kadrosu ve hikayesi ile Ramo dizisinin ikinci sezonda daha iyi noktalara gelmesi adına büyük çalışmalar yapıldı. Eylül ayında dizinin yeni sezonunun başlaması bekleniyor. Önceki gün Ramo dizisinin afişi de yayınlanmıştı. Sadece Murat Yıldırım’ın yer alması eleştiri almıştı. Esra Bilgiç’in de dizinin başrolünde olduğu gerçeği ortada… Murat Yıldırım ise instagram hesabından verdiği mesaj ile dikkatleri çekti.

Ramo dizisinde Murat Yıldırım'dan anlamlı mesaj! 8

Ünlü oyuncu, “Az kaldı” notu ile dizideki ekip arkadaşları ile bir pozunu yayınladı. İlker Aksum’un da içinde bulunduğu dizinin erkeklerinin sempatik halleri dikkat çekti.

Ekibe ne kadar önem verdiğini bu paylaşımı ile gösteren Murat Yıldırım için Ramo dizisinin başarılı geçmesi çok önemli. 2016 yılından bu yana dizilerde yer almayan oyuncu, Ramo için Kim Milyoner Olmak İster isimli yarışma programının sunuculuğunu bırakmıştı.

İşte ünlü oyuncunun paylaşımı:

Az kaldı… “RAMO” @ramo_dizisi

Ramo dizisinde Murat Yıldırım'dan anlamlı mesaj! 9