Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova oyuncuları hem şık hem heyecanlı hem de enerji dolu!

Bir Zamanlar Çukurova oyuncuları hem şık hem heyecanlı hem de enerji dolu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarının sevilen dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova yeni sezonuyla ekranda yerini almak için gün sayıyor. Dizi ekibi Adana’da bir süredir çalışmalarını sürdürüyor ve stok bölümler çekiliyor. atv’nin tanıtım çekimleri için Turkuvaz Medya Grubu’nun yeni binasına gelen ünlü isimler, yeni sezon için poz verdi. Dizi TV programında da bu görüntülerin perde arkası yayınlandı.

Nazan Kesal ve Furkan Palalı’nın yeni sezonda ekibe katılması da önemli bir artı olarak görülüyor. Bu iki isim ile birlikte Bir Zamanlar Çukurova 3. sezon hikayesi bambaşka noktalara taşınacak. Dizinin ekibi tanıtım çekimlerinde de şıklıkları ile göz doldurdu. Vahide Perçin, Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Kerem Alışık, Furkan Palalı ve Nazan Kesal objektiflere poz verdi.

Şıklıkları ile dikkat çeken oyuncular, yeni sezon heyecanı yaşıyor. Pandemi nedeniyle dizi ara vermek durumunda kalmıştı. Çok da heyecanlı bir noktada izleyicisinden kopmak durumunda kalan dizinin yeni sezonu öncesi Murat Ünalmış, açıklamalar yaptı.

Dizide Demir karakterini canlandıran Ünalmış, “Güzel bir yerde bitti. Aslında pandemi nedeniyle tahmin etmediğimiz bir yerde bitti. Üçüncü sezonumuz bomba gibi başlayacak. Biz de üçüncü sezonumuzun heyecanı içindeyiz. Enerjimiz de yerinde, güzel bir sezon bizi bekliyor” dedi.

Sevda Çağlayan olarak diziye katılacak olan Nazan Kesal, özellikle kıyafetleriyle de dikkat çekecek. Ekip ile buluşmanın keyfini yaşayan oyuncu, her şeyin güzel gittiğini söyledi.

Furkan Palalı da yeni sezonun sürpriz isimlerinden birisi olacak. Yeni imajıyla da dikkat çeken oyuncu hem mutlu hem de hazır olduğunun mesajını verdi.

Çekimlerde göz kamaştıran bir başka isim ise Züleyha karakterini canlandıran Hilal Altınbilek oldu. Ekip ile beraber ilerlediklerini, çok güzel kıyafet ve takılar bulduklarını anlatan ünlü oyuncu, “Ben de çok beğeniyorum hepsini, hatta o kadar çok beğeniyorum ki, seçmemiz zor oluyor. Her defasında en iyisini, yakışanını bulduğumuzu düşünüyorum. Benim de içim her şekilde rahat çıkabiliyorum” dedi.