Ana sayfa Sosyal Medya İzlemesi kolay ama durum başka! Eda Ece’den soğuk set gerçekleri!

İzlemesi kolay ama durum başka! Eda Ece’den soğuk set gerçekleri!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de 4. sezonuyla ekranlara gelen Yasak Elma dizisi, her hafta bir başka entrika, ilginç olay, absürt durumlarla devam ediyor. Ekranın entrikası bol dizisi, 85. bölümden sonra bambaşka bir sürece girdi. Halit Argun’un ölmesiyle birlikte üç kadın arasında yaşanan rekabette de başka olaylar ve kişiler devreye girdi!

Şahika, Ender ve Yıldız karakterleri etrafında dönen diziye, Erdal Özyağcılar’ın Hasan Ali, Gülenay Kalkan’ın Feride, Berk Oktay’ın da Çağatay rolleriyle katılmasıyla dizinin hikayesi de çok değişti.

Dizi heyecanla ekranda izlenmeye devam ederken, kamera önünde izleyiciler, renkli kıyafetleri, şık ve tarz giyinen oyuncular, lüks ve şatafatlı evler görüyorlar. Dizilerin kamera önü ne kadar renkli olsa da kamera arkasında çok zor ve meşakkatli bir süreç yaşanıyor.

Boğaza bakan bir yalıya gelin giden Yıldız’ın şık ve incecik kıyafetleriyle evin içinde dolandığını görsek de kamera arkasında durum başka! Hummalı bir çalışma nedeniyle evlerin kapılarından set çalışanları girip çıkarken, ısınması da kolay olmuyor!

Dolayısıyla set arasında bekleyen oyuncular için de durum biraz eziyetli bir hal alıyor! Eda Ece de bu durumu anlatan bir paylaşım yaptı kısa süre önce. Oyuncu, set arasında sahnenin kurulmasını beklerken üzerinde kalın polar bir sabahlık ve yanındaki elektrikli ısıtıcı ile ısınmaya çalışıyor.

 

İzlemesi kolay ama durum başka! Eda Ece'den soğuk set gerçekleri! 10

Senaryosu kucağında sahneyi çalışan oyuncu, yanındaki ısıtıcıyı tutuyor bir yandan ve “Set, başka neresi olacaktı” diyerek de yoğun çalıştıklarını da ima ediyor. Hayli yorgun olduğu da anlaşılan oyuncunun aşağıdaki fotoğrafında üzerindeki polar sabahlıkla oturduğu ve üşüdüğü de görülmekte.

İzlemesi kolay ama durum başka! Eda Ece'den soğuk set gerçekleri! 11

Biraz sonra üzerindeki sabahlığı da çıkarıp içindeki incecik bir kıyafetle muhtemelen kamera karşısına geçecek oyuncu. Kamera önündeki renkli haline karşın, kamera arkasında ise başka bir gerçeğin yaşandığını gözler önüne sermiş oyuncu.

Bir süre önce de benzer bir paylaşım yapmıştı Eda Ece… Yine bir ısıtıcının yanında oturan oyuncunun set arasında sırasını beklerken ısınmaya çalıştığı görülüyor. “Çeken bilir” diyerek de durumu iki kelimeyle ifade etmiş!

İzlemesi kolay ama durum başka! Eda Ece'den soğuk set gerçekleri! 12

Oyuncu, kucağından indirmediği Kuzey’i de çekmiş hayranları için. Kuzey Gezer, daha 40 günlükken Halit Can olarak diziye dahil olduktan sonra Eda Ece de minik oyuncuyu adeta anne şefkatiyle sardı. Sahnelerde de Kuzey’in Eda Ece’ye bu kadar alışkın olması nedeniyle son derece sakin durması da bundan kaynaklı görünüyor.

İzlemesi kolay ama durum başka! Eda Ece'den soğuk set gerçekleri! 13