Ana sayfa Dizi Haberleri Ramo dizisini izleyenlere bomba bir transfer haberi! Bu sürpriz çok şeyi değiştirir…

Ramo dizisini izleyenlere bomba bir transfer haberi! Bu sürpriz çok şeyi değiştirir…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Geçtiğimiz sezon ekranlara gelmeye başlayan Ramo dizisinin, 12 bölüm yayınlandıktan sonra Pandemi süreci nedeniyle çekimlerine ara verilmişti. Uzun bir süredir atv’de program sunan Murat Yıldırım’ın yeniden dizilere döndüğü Ramo, Show TV’nin iddialı projeleri arasındaydı. Dizi, bu sezonda da iddiasını sürdürüyor ve çıtayı bir basamak yukarı taşıyacak transferler ve hikayedeki değişikliklerle geliyor…

Yapımcılığını BKM Film’in üstlendiği ve yönetmenliğini Çağatay Tosun’un yaptığı dizi, yüksek aksiyonlu sahneleriyle büyük dikkat çekmişti. Diriliş Ertuğrul dizisiyle tanınan ve sonrasında Bir Umut Yeter dizisinde rol alan Esra Bilgiç’in Murat Yıldırım ile başrolünü paylaştığı Ramo, ilk sezonda Adana’da çekilmekteydi.

Ancak hikaye bambaşka bir yere kaydırıldı ve İstanbul’da devam edecek. Dizide Fatoş’u oynayan Cemre Baysel ve Boz’u oynayan Görkem Sevindik’in ayrıldıkları, sezon arasında öğrenilmişti. Yeni sezonda başka kimlerin ayrıldığı ortaya çıkacak ama asıl önemlisi kimlerin geldiği de hikayenin nereye gittiğinin bir göstergesi olacak!

Diziye yön verecek ve kilit bir hikayenin ismi olacak sürpriz bir isim kısa bir süre önce ortaya çıktı! Sibel ve Ramo’nun İstanbul’daki yeni hayatında büyük rol oynayacak Cihangir karakterini, oynadığı her rolü fenomen yapan bir isim Olgun Şimşek canlandıracak. Şimşek’in yer aldığı yapımlarda hayat verdiği karakterler, başarılı performansı, diziye hep başka bir kalite katmakta.

Bu nedenle Ramo dizisinin Olgun Şimşek’i transfer etmesi özellikle önemli bir durum. Cihangir karakterinin dengeleri değiştirecek adımları ise Ramo ve Sibel’in hayatını da başka noktala getirecek gibi görünüyor!

Senaristliğini Toprak Karaoğlu, Seda Karaoğlu ve Birol Tezcan’ın yaptığı dizinin yeni sezon tanıtımında ortaya çıkan Cihangir’in, sezonun büyük sürprizlerinden birisi olduğu öğrenildi. Olgun Şimşek’i izleyen ve takip edenlerin de bildiği gibi oyunculuğuyla göz dolduran isim, hikayede de mutlaka keskin çizgileri ortaya koyacak bir karakter olacak…

Ramo’nun heyecanla karşısına çıkmayı beklediği Cihangir karakteri, ilk sezonda sadece isim olarak geçiyordu. En tepedeki adama sonunda Ramo ulaşıyor ve bu ismi de Olgun Şimşek oynuyor. Şimdi iki düşmanın kozlarını paylaşmasıyla ortalığın nasıl toz duman olacağını da yeni sezonda hep birlikte göreceğiz.

Ramo, Yeni sezonuyla Yakında Show Tv’de izleyici ile buluşacak. İşte Olgun Şimşek’in yer aldığı 2.sezondan yeni fragman: