Ana sayfa Dizi Haberleri Ramo dizisinin başrol oyuncusu bile reyting kaygısı yaşıyor!

Ramo dizisinin başrol oyuncusu bile reyting kaygısı yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranlarında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmakta olan Ramo, ilk sezonuna göre ikinci sezonda çok başarılı bir çıkış yakaladı. Murat Yıldırım, Esra Bilgiç, İlker Aksum gibi isimlerin başrolünde yer aldığı dizide her hafta aksiyon dolu anlar yaşanıyor.

Dizi ekibi sürekli aksiyon olan bir yapımı yetiştirmekte zorlansa ve uzun saatler süren, yorucu bir set ortamı olsa da herkes yaptığı işten memnun. Dizide Hasan karakterine hayat vermekte olan ünlü oyuncu İlker Aksum her şeyin yolunda gittiğini söyledi.

Başrolde yer alan isimlerden olan Aksum, güçlü oyunculuk performansıyla da diziye önemli katkılar sunuyor. Ramo dizisinin bile reyting kaygısının olduğunu Aksum’un sözlerinden anlayabilirsiniz. Kırmızı Oda ve Arka Sokaklar ile birlikte Cuma akşamının etkili bir dizisi olmayı başaran Ramo’nun sadık bir izleyici kitlesi oluştu.

Ramo dizisinin başrol oyuncusu bile reyting kaygısı yaşıyor! 7

Aksum, “Dizi çok güzel gidiyor. Reyting kaygımız var ama seyirci bizi çok sevdi. Reytinglerde hep üst sıralardayız” açıklamasında bulundu.