Ana sayfa Sosyal Medya Kefaret dizisinin Ahmet’i Yurdaer Okur’un asla katlanamadığı şey!

Kefaret dizisinin Ahmet’i Yurdaer Okur’un asla katlanamadığı şey!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kefaret dizisinde Ahmet karakterine hayat veren ünlü oyuncu Yurdaer Okur, kendisi için mükemmel bir günün doğada olduğu gün olduğunu belirtiyor. Oyuncu, “Doğada olmak, o mucizeye tanıklık etmek, doğanın bir parçası olduğunu hissetmek benim için en mükemmel günlerden birisi oluyor” diye konuştu.

Fox TV’de yayınlanan ve Beyza Şekerci’nin canlandırdığı Kamera Arkası isimli programa konuk olan oyuncu, dağlara gittiği ve kamp yaptığı zamanlarda da çok güzel durumlara tanıklık ettiğine değinerek, “Bunu çocuğumla paylaşmak istiyorum ama henüz yaşı küçük” dedi.

Doğaya çıkmak için kızının büyümesini bekleyen oyuncu, her şeyin yenilendiği, doğuşun simgesi olan ilkbaharı çok sevdiğini de ifade etti. Anadolu’da yer almayı sevdiğini ve bundan mutlu olduğunu anlatan oyuncu, başka bir yer olursa bunun Avusturya Alpleri olabileceğini söyledi.

Ölümsüz olmayı tercih etmeyeceğini de belirten Okur, 1980’li yılların meşhur şarkılarını da çok seviyor. İyi niyetin suistimal edilmesine asla katlanamadığını belirten oyuncu, bu durumdan pek hoşlanmadığını belirtti.

Sezgilerinin çok kuvvetli olduğunu söyleyen Yurdaer Okur, ilişkilerde kandırılmasının zor olduğuna da vurgu yaptı. Oyuncu, hayatta herkesin ikinci bir şansının olması gerektiğini de sözlerine ekledi.