Ana sayfa Dizi Fragmanları Ramo dizisinin yayın günü belli oldu, ortalık fena karıştı!

Ramo dizisinin yayın günü belli oldu, ortalık fena karıştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ramo dizisi ekrana ne zaman gelecek? İşte bu soru yanıt buldu. Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç’i başrolde buluşturan Ramo, 14 Ocak Salı akşamı 1. bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Bu da artık Salı akşamlarının reytinglerinin aslanın ağzında olduğunu anlatıyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Kadın, Hekimoğlu, Çocuk, Tutunamayanlar, Ramo… Görüldüğü üzere Salı akşamları artık çok karıştı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz iyi performans sergiliyor. Keza 3.sezonuyla Kadın dizisi de yine konumunu koruyor. Hekimoğlu, iyi başlangıç yaptı. Çocuk da kendi izleyici kitlesini konsolide etmeyi başardı. Şimdi Salı akşamlarına 2 yeni dizi geliyor Ramo ve Tutunamayanlar…

Yani Salı akşamları için de reyting aslanın ağzında olacak. Senaryosunu Yılmaz Şahin’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın’ın oturduğu, BKM’nin Show TV için hazırladığı yeni dizisi ‘Ramo’ dizisi heyecanla bekleniyor.

Başarılı oyuncu Murat Yıldırım’ın ‘Ramo’ karakterini canlandırdığı dizinin oyuncu kadrosu oldukça güçlü. Yıldırım’ın yanı sıra kadrosunda Esra Bilgiç, İlker Aksum, Yiğit Özşener, Görkem Sevindik, İdil Fırat, Cemre Baysel, İlhan Şen, Sacide Taşaner ve Macit Koper gibi usta ve genç oyuncuların birlikte yer aldığı dizinin çekimleri Adana’da yapılıyor.

İşte 14 Ocak’ta yayınlanacak olan Ramo 1. bölüm fragmanı: