Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisine bir haller oldu, homurtular arttı!

Hercai dizisine bir haller oldu, homurtular arttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin ilgiyle izlenen dizisi Hercai, 17 Ocak Cuma akşamı 28.bölümü ile hayranlarının karşısına çıkacak. Aynı gün Star TV ekranında Babil dizisi başlayacak. Cuma rekabeti artık çok daha ateşli ve zorlu geçecek.

Akın Akınözü ve Ebru Şahin’i buluşturan Hercai dizisinin yapımcısının, izleyicilerin yavaş ilgisini başka yöne kaydırmaya başladığının farkında mı bilinmez.. Zira senaryonun birbirini tekrar eden olaylarla bezenmesi, bir türlü yol alınamaması, Reyyan ve Miran’ın aşkının izleyicinin istediği noktaya ulaşamaması gibi eleştiriler var.

Bu eleştirilen 28.bölüm fragmanının yayınlanması ile doruğa çıktı. Birçok izleyici fragmana tepki gösterdi. İşin içinden çıkamadığını söyleyen Hercai izleyicileri, Babil’e şans vermeyi düşündüklerini belirten yorumlar yaptılar. Bir izleyici, “Vallahi merak etmiyorum, ne bu sunilik. Bakmıyorum, karşıma birden çıktı. Hercai benim için bitti” diyerek tepkisini dile getirdi.

Eleştirilerin olumsuz şekilde artarak devam ettiği Hercai’de fragmandan bir şey anlamadığını söyleyen izleyiciler, sıkıldıklarını da belirten ifadeler kullandı.

Hercai dizisi senaryoda ciddi bir düzenleme yapmaz ise Babil dizisine pek çok hayranını kaptırabilir.