Ana sayfa Sosyal Medya Ramo final yapıyor, Esra Bilgiç, kendisine yeni bir uğraş buldu bile!

Ramo final yapıyor, Esra Bilgiç, kendisine yeni bir uğraş buldu bile!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – BKM imzalı Ramo dizisinin final yapacağı geçtiğimiz kısa bir süre önce öğrenilmişti. Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç’in başrolünde oynadıkları Show TV’nin dizisinin 5 bölüm daha devam edeceği konuşuldu ama son olarak yapılan açıklamada ise 40. bölümde final yapmasının kararlaştırıldığı belirtildi.

Hikayesi geçtiğimiz sezon Adana’da başlayan ve bu sezon başında da İstanbul’a taşınan dizi, Cuma akşamları yayınlanıyor. Bu hafta da 40. bölümü ekrana gelecek ve veda edecek.

Final kararı, dizinin takipçilerini üzerken, reytingleri çok da düşük olmamasına karşılık alınan bu karar da izleyenlerin eleştirilerine neden oldu.

Geçtiğimiz hafta çarpıcı bir bölümle ekrana gelen dizide Ramo’nun Şerif’in elinden kurtulup kurtulamayacağı merakla bekleniyor. Onu öldü sanan Sibel’in perişan hali, ailenin yaşadığı zor günler geçecek mi izleyip göreceğiz.

Ramo final yapıyor, Esra Bilgiç, kendisine yeni bir uğraş buldu bile! 9

Ancak kulis bilgilerine göre Ramo dizisi giderken izleyiciyi üzmeyecek ve mutlu bir sonla final yapacak. Bakalım gerçekten öyle mi?

Bu arada dizinin Sibel’i Esra Bilgiç’e de şimdiden yapımcılar tarafından yeni teklifler gittiği konuşulmakta. Esra Bilgiç, biraz dinlenip yeniden ekrana döner mi, yoksa yakın zamanda başka bir proje ile çoktan anlaştı mı henüz bir bilgi yok.

Fakat görünen o ki yeni ve keyifli bir uğraşla şu sıralar ruhunu dinginleştirmekle meşgul ünlü oyuncu. Pazar günü boyama yaparak rahatlamayı seçmiş.

Aşağıda dün yaptığı instagram paylaşımını görebilirsiniz. Oyuncu, bu paylaşımına Amerikalı şair ve yazar Sylvia Plath’in bir sözünü de ekleyerek paylaşmış.

“Hatırla, hatırla, hatırla, bu şimdi ve şimdi ve şimdi. Yaşa, hisset, bağlı kal. Hafife aldığım her şeyin farkında olmak istiyorum.”

Ramo final yapıyor, Esra Bilgiç, kendisine yeni bir uğraş buldu bile! 10

Ramo final yapıyor, Esra Bilgiç, kendisine yeni bir uğraş buldu bile! 11