Ana sayfa Sosyal Medya Ramo izleyicileri çok tepkili, senariste ateş ediyor!

Ramo izleyicileri çok tepkili, senariste ateş ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ramo dizisi Salı akşamları izleyicilere heyecanlı anlar yaşatmaya devam ediyor. Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç’i başrolde buluşturan dizide iki büyük aşk dikkati çekiyor. Bunlardan birisi Ramo ve Sibel’in neredeyse imkansızlaşmaya başlayan aşkı… Bir diğeri ise Fatoş ile Boz’un büyük sınavlar veren aşkı…

Ancak bir de üçüncü aşk talebi var.Bu da izleyiciden geliyor. Senaryoya bakılır ise Fatoş ve Boz aşk yaşamalı. Ancak sosyal medyada yapılan yorumlarda izleyiciler nefret ettiği Neco ile Fatoş’un aşkını istiyor.  Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç’un uyumları çok iyi ve aşkları da izleyicileri tatmin edecek. Cemre Baysel ile Görkem Sevindik’in uyumunu izleyici beğenmedi. Ancak Baysel’in İlhan Şen ile uyumu sonrasında Neco-Fatoş çift olsun istekleri her bölüm daha da çok sosyal medyadan kendin gösteriyor.

Ramo izleyicileri çok tepkili, senariste ateş ediyor! 8

NecFat etiketleri çoktan açıldı ve senaryo grubunu etkileme adına da birçok paylaşım yapılıyor.Her ne kadar düşman gibi de dursalar, Neco ile Fatoş’u birbirine çok yakıştıran Ramo dizisi hayranları, “Neco ve Fatoş çok iyi bir çift. NecFat yoksabiz de yokuz” gibi yorumlarda bulunuyor.

Bu isteğin sınırlı bir grup tarafından söylendiğini düşünmeyin. Birçok izleyici Neco ve Fatoş ikilisini sevdi. Boz ve Fatoş’u o kadar da heyecan verici bulmuyor.

Ramo izleyicileri çok tepkili, senariste ateş ediyor! 9

Bir izleyici, “Fatoş ve Boz’da niye bu kadar ısrar ediyorsunuz, uyum yok aralarında. Bir kerede seyirciye kulak assanız olmaz mı?Ben demiyor ki, Neco iyi biri diye ama düzelebilir. En azından aralarındaki uyum izleyicinin bile dikkatini çekmiş ki, çoğu izleyici çift olmasını istiyor” diyerek birçok kişinin de duygularına tercüman oldu.