Ana sayfa Dizi Haberleri Ramo müthişti ama Zemheri dizisi Show TV’yi üzdü!

Ramo müthişti ama Zemheri dizisi Show TV’yi üzdü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Çarşamba akşamları artık Show TV ekranında Zemheri dizisi var… Salı günü Ramo’yu ekrana süren Show TV, gelen reytinglerle bir hayli keyiflenmişti.Ancak Zemheri beklenen etkiyi yaratmadı.

Ramo dizisine göre düşük reytingler elde eden Zemheri’nin biraz daha tanıtıma ihtiyacı olduğu ortaya çıkıyor. İlk bölüm 15 Ocak Çarşamba günü yayınlanan Zemheri, totalde 4.37 reyting ile ilk 10 içine bile giremedi ve 11. sırada yer aldı. AB Grubunda ise 4.19 reyting elde eden yapım 6. sırada yer alabildi. Dizi, ABC1 grubunda ise 4.41 reyting ile 7. oldu.

Total grubunda Benim Adım Melek dizisinin 3. olduğu dizi yarışında, Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ise 7. sırada yer aldı. Afili Aşk ise 10. olabildi.

Ramo müthişti ama Zemheri dizisi Show TV'yi üzdü! 8

AB grubunda Benim Adım Melek dizisi 4. sırada ve Doğduğun Ev Kaderindir dizisi de 5. sırada kendisine yer buldu. Zemheri’nin 6. olduğu dizide Afili Aşk ancak 10. sırada yer bulabildi.

ABC1 grubunda da yine Benim Adım Melek 3. sırada ve Doğduğun Ev Kaderindir ise 4. oldu. Zemheri’nin 7. sırada yer aldığı bu grupta Afili Aşk ilk 10’rda yer alamadı.

Ramo ile moral bulan Show TV, Zemheri ile üzüntü yaşadı. Dizinin Kuruluş Osman’ın da ekranda yer aldığı bir gün reytinglerinin nasıl olacağı merak konusu…

İşte Ramo dizisinin 1.bölüm reytingleri:

Ramo müthişti ama Zemheri dizisi Show TV'yi üzdü! 9