Ana sayfa Sosyal Medya Ramo’daki Fatoş’u unutun! Cemre Baysel, Sol Yanım’ın Biricik’i ile hem seksi hem şımarık!

Ramo’daki Fatoş’u unutun! Cemre Baysel, Sol Yanım’ın Biricik’i ile hem seksi hem şımarık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Sol Yanım dizisinde başrolde Özge Yağız ve Tolga Mendi bulunuyor… Dizide dikkat çeken diğer genç isimler ise Cemre Baysel ile Emre Bey… En son Ramo dizisinde Fatoş karakterinde izlediğimiz oyuncu, ekrana bambaşka birisi olarak dönüş yapıyor.

Biricik Ergün karakterine hayat veren Cemre Baysel, hem seksiliği ile öne çıkacak hem de bir moda ikonu olarak alımlı ve gösterişli havasıyla dikkat çekecek. Sol Yanım dizisinde Biricik karakterini şımarık ve çok aşık bir kız olarak göreceksiniz.

Sosyal medyadaki paylaşımları ile sette geçirdiği keyifli anları takipçileri ile paylaşan Cemre Baysel, ‘Sol Yanım’la ekrana gelmek için gün sayıyor! BKM’nin STAR TV için hazırladığı ‘Sol Yanım’ dizisinde “Biricik’’ karakterine hayat veren Baysel, Tolga Mendi’nin canlandırdığı Selim’e olan aşkı uğruna önüne çıkan tüm engelleri yakıp yıkan iddialı bir karakterle seyircinin karşısına çıkacak.

Ramo'daki Fatoş'u unutun! Cemre Baysel, Sol Yanım'ın Biricik'i ile hem seksi hem şımarık! 10

Ağzında gümüş kaşıkla doğanlar kulübünün bir üyesi olan ‘Biricik Ergün’, sahip oldukları ile hırslı ve şımarık bir kıza dönüşmüştür. Selim’e olan aşkından sonra en büyük aşkı moda olan Biricik, kendini bir moda ikonu olarak görmektedir.

Ramo'daki Fatoş'u unutun! Cemre Baysel, Sol Yanım'ın Biricik'i ile hem seksi hem şımarık! 11

Yıldız adayı genç oyuncuları ustalarla buluşturan kadrosu ile ekranların yeni vazgeçilmezi olmaya hazırlanan ‘Sol Yanım’ yakında STAR TV ekranında izleyiciyle buluşacak.

Ramo'daki Fatoş'u unutun! Cemre Baysel, Sol Yanım'ın Biricik'i ile hem seksi hem şımarık! 12

Dizinin senaryo yazarlığını Melis Civelek üstlenirken, yönetmenliğini Serdar Gözelekli üstleniyor.

Ramo'daki Fatoş'u unutun! Cemre Baysel, Sol Yanım'ın Biricik'i ile hem seksi hem şımarık! 13