Ana sayfa Dizi İzle Masum 18 Kasım Çarşamba 241. bölümde Tripti ve Umang’ı sürpriz bekliyor

Masum 18 Kasım Çarşamba 241. bölümde Tripti ve Umang’ı sürpriz bekliyor

tarafından ker_def

Kanal 7’de haftanın her günü ekrana gelmekte olan Hint dizisi Masum, 18 Kasım Çarşamba günü 241. bölümü ile yayında olacak. Peki dizinin bu bölümünde neler yaşanacak? Tripti ve Umang kaçabilecek mi? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Masum’da bugün Umang ve Tripti düğünden önce kaçmayı kafalarına koyar. Herkesi bayıltıp evdeki tüm altın ve paraları toplayan ikiliyi nasıl bir sürpriz bekliyor? Rashi Gopi ve Kokila’ya destek olmaya karar verir. Umang ve Tripti düğünden önce Modi ailesinin kasasını boşaltmak için harekete geçer. Kokila Umang ve Tripti’nin düğünde bir plan yapacaklarını düşünür.

Tripti gece yarısı Umang ile kaçmak için hazırlık yapar. Umang ve Tripti ev halkını bayıltmak için gizlice herkese bayıltıcı sprey sıkar. Herkesin bayıldığına emin olan ikili evdeki tüm mücevher ve paraları çalıp evden kaçmaya hazırlanır. Umang ve Tripti kaçmayı başarabilecek mi?

Masumiyetin hırsla harmanlandığı Masum hafta içi 15:30, hafta sonu ise 16:10’da Kanal 7 ekranlarında…

Senaryo: Gautm Hegde, Jyoti Tandon, Ved Raj, Bhavna Vyas, Akash Derin

Yönetmen: Bhagwan Yadav, Pawan Kumar

Oyuncular: Giaa Manek, Rucha Hasabnis , Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel