Ana sayfa Dizi Haberleri Ramo’nun Nehir’i Devrim Özkan’ın yeni dizisi ortaya çıktı!

Ramo’nun Nehir’i Devrim Özkan’ın yeni dizisi ortaya çıktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Devrim Özkan, Cuma akşamları Show TV’de ekrana gelen Ramo dizisinde oynadığı Nehir karakteriyle gündemde. Genç oyuncu, başarılı performansı ile beğeni toplamakta. Dizide Olgun Şimşek’in oynadığı babası Cihangir ve Pelin Körmükçü’nün oynadığı annesi Ahsen’in ölümüyle intikam ateşiyle yanmaya başlayan Nehir, bambaşka bir kimliğe büründü.

Devrim Özkan, Nehir karakteriyle çok daha fazla konuşulmaya başladı ve oyunculuğuyla da göz dolduruyor ekranda. 1998 doğumlu genç oyuncu, ilk olarak Rüya isimli diziyle ekrana gelmişti. Ardından Vatanım Sensin ve Vuslat dizilerinde rol aldı.

Genç oyuncu, dikkat çeken oyunculuğu ile yeni bir projeyle daha izleyicinin karşısına gelmeye hazırlanıyor. Ramo dizisinde oynarken aynı zamanda bir dijital projede de rol alacağı öğrenildi.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği bilgiye göre, yeni dijital platformlardan olan Gain için çekilecek Ex Aşkım dizisinde oynayacak. Pek çok oyuncu, ekrandaki dizileri devam ederken dijital projelerde de yer almakta. Özkan da iki dizide aynı anda oynayacak.

Ex Aşkım dizisi, Gain platformunun iddialı yapımları arasında gösterilmekte. Dizide ayrıca Yiğit Kirazcı, Özgü Kaya ve Elit Andaç da rol almakta.