Ana sayfa Dizi Haberleri Babil ve Aşk 101 dizilerini ardından Selahattin Paşalı, çok iddialı bir dizide başrolde!

Babil ve Aşk 101 dizilerini ardından Selahattin Paşalı, çok iddialı bir dizide başrolde!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’de ekrana gelen Babil dizisi, geçtiğimiz sezon yayınlanmaya başlamış ve pandemi nedeniyle uzun zaman ara vermişti. Yeni sezonda beklenen reytingi alamayan dizi, 20. bölümde veda etmişti. Dizide Hakan karakterine hayat veren Selahattin Paşalı, başarılı oyunculuğu ile büyük beğeni kazanmıştı. Mesut Akusta’nın oynadığı Süleyman’ın oğlunu canlandırıyordu.

Genç kuşağın başarılı ve dikkat çeken isimlerinden birisi Paşalı. Rol aldığı dizilerdeki oyunculuğuyla büyük övgü topluyor. Her oynadığı karakteri de ön plana çıkaran bir isim.

1990 doğumlu olan oyuncu, aynı zamanda Netflix için çekilen Aşk 101 dizisinde de rol alıyor. Dizinin 2. sezonunda ismi Aşk 102 olarak yenilenirken, Selahattin Paşalı, liseli bir genç olan Osman’a hayat vermekte.

Kalp Atışı, Leke, Bir Umut Yeter dizilerinde de dikkat çeken oyuncu, bu kez Netflix için çekilecek bir başka dizide Hazal Kaya ile başrolde oynayacak.

Babil ve Aşk 101 dizilerini ardından Selahattin Paşalı, çok iddialı bir dizide başrolde! 7

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği bilgiye göre; Selahattin Paşalı, dönem dizisi olan Pera Palas isimli iddialı yapımda Hazal Kaya’nın partneri olacak.

Karga Seven Pictures imzalı dizinin yönetmenliğini Emre Şahin yaparken, Elif Usman da senaryosunu yazıyor. sürüyor. Hazırlıkları süren dizi, Charles King’in “Pera Palas’ta Gece Yarısı” isimli kitabından uyarlanacak.

Dizide, Atatürk’ün, Cevad Paşa’nın, Agatha Christie ve eşi Archibald Christie’nin de 30’lu yaşlarına yer verileceği de ifade edilmekte.